to nie wiem czemu... hmm...
couchuuuuuu, kiedy będziesz w czwartek? Mam kilka pytań odnośnie GTA :)
to nie wiem czemu... hmm...
couchuuuuuu, kiedy będziesz w czwartek? Mam kilka pytań odnośnie GTA :)
Kurde może jestem dziwny ale troche by mi było głupio brać udział w "takim drifcie". Serio się dziwię że to jeszcze na ogólne forum puszczacie. Jak chcecie mieć driftowozy to trzeba zacząć od RWD- no chyba ze auta macie od rodziców i jedyne na co wam pozwalają to maska na czarno i płaty amelinium na tylna klape.Cytat:
"katowice drift event" - a tam kurna prawie same FWD :lol:
Marysia, koleś "zorganizował" ogromny event na FB, pozapraszam setki osób, zrobił harmonogram imprezy.
Akurat kończyłem prace, więc stwierdziłem, że wpadnę na 3 Stawy i zobaczę jak RWD lata bokami. Przyjechałem, trochę osób jest, ale wszyscy stoją i wieje ujem.
Przywitałem się z Naszymi i stwierdziłem, że nie będę stał jak te (-) i się trochę poślizgam :> jak to zawsze w czwartki :)
Oscar miał ze sobą kamerkę, więc stwierdziliśmy ze nakręcimy sobie trochę boków :D
Samochody się zagrzały to znowu na parking i cisza :/ to trzeba było rozruszać te pi..dyyy z BMW i inne RWD :d
A sam organizator się nawet nie pojawił, a my z Oscarem dobrze się bawiliśmy, a to chyba najważniejsze :D
P4-hahahahaahah. Co to za organizator był? Wiem że chcieliście dobrze, jako jedyni pewnie mieliście kamerę a nie komórkę- ale wyszło kiepsko. Niestety pod względem organizacji eventów i ich ilości to Śląsk kuleje. Tylko spoty nam wychodza:D
No szkoda że przegapiłem taki event,mam w miarę świeże panewki na korbach i ręczny mocniejszy na lewą stronę to jak bym się za długo nawet nie pobawił to może chociaż ktoś by mi przywalił i zrobiłbym sobie pożądniejszy remont blacharki bo troche kuleje z racji wieku pod spodem:D
oczywiście żartuje i kiedyś wpadne
będziecie ??? :D dawno nie byłem, czas nadrobic :)
@końspir:) zgarnąłbyś mnie z Będzina? bo nie chce mi sie tłuc Seicento do Katowic:)
zadzwonie pozniej do Ciebie :)