Pozdrowienia dla Julki SCI bodajże na parkingu przy ulicy Góreckiego w Kato Ok 20.35 w niedziele ;)
Pozdrowienia od czerwonej "7" ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
Pozdrowienia dla Julki SCI bodajże na parkingu przy ulicy Góreckiego w Kato Ok 20.35 w niedziele ;)
Pozdrowienia od czerwonej "7" ;)
Do- MarekS (Ta Alfa,z napisem na tylnej klapie "Alfunia") To będzie na pewno ktoś z Alfa Romeo Górny Śląsk ;)
Pozdrawiam kierownika 145 na SO spotkanego na S1. Ramek nie bylo ale usmiech i mryganie tak :)
-tapatalk.
Pozdro dla kierownika beżowej 159 na SLU z literą H w środku na ramkach, stałem na ul. Paderewskiego a Ty przejeżdżałeś przez przejazd ul. Częstochowską w Lublińcu ok. 15:30 - nie miałem możliwości pomachać a Ty nie mogłeś mnie zobaczyć, bo stałem parę aut od skrzyżowania.
Pozdrowienia dla narkotykk widziana po 17 na parkingu Auchan
Pozdrowionka dla czarnej belli 159 na SZ ktora jechala wczoraj za mna od Miasteczka Śl. do Piasku przed 15 - awaryjne, odmrugane.
Pozdro dla właścicieli srebrnej gt widzianej na parkingu pod Obi w Tychach i srebrnej 156 również pod Obi oraz dla szofera Giulietty stojącej pod Marią Magdaleną (msza na 10:30 :P)
Pozdro dla LuQ właśnie ostatnio widziana w Siemianowicach Śląskich kolor robi wrażenie! :cool:
Pozdrawiam Agnieszkę (?) przed chwila w Zabrzu ba jagiellońskiej. Co prawda byłem na piechotę ale odmachalas :)
Napisane z telefonu
Tak myślałam, że to Ty! :D również pozdrawiam :)
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
a który / a robi w auchan DG katowicka 1 ? jedna gyty widuje czesto tam z tyłu a czasem nawet dwie stoja wieczorem
A ja również pozdrawiam Agnieszkę z Miciaka - wczoraj pomachaliśmy sobie na trasie Zabrze-Rokitnica :)
Załącznik 224460
Pozdrawiam niedziela (19.03) C.H.Załęże. Co taka porysowana?
Pozdrawiam kierownika czarnej Gtv widzianej wczoraj tuż po 18 na bramkach w Gliwicach w kierunku Katowic.
Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Niebieska 159 na ramkach Alfaholicy oraz koniczynką do Diesla ;) spotkana dzisiaj na parkingu podziemnym -2 Sosnowiec Plaza.
Pozdrawiam od siebie z dzielni [emoji41]
Ładnie sie prezentuje [emoji4]
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/03/477.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/03/478.jpg
2x 166 FL na jednej ulicy to niecodzienny widok. Pozdrawiam właściciela :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/03/514.jpg
159 czerwony sedan na dts w zabrzu a potem kobielczak przy strazy ustrzelony chlopaki macie usprawiedliwienie za brak reakcji bo ja bez ramek i na czeskich tablicach
Pozdrawiam kierowniczke czerwonego MiTo mijanego dzisiaj w Zabrzu w okolicach Multikina, bardzo mi się miło zrobiło jak zobaczyłem kobietę za kierownicą alfy, machającą jak szalona z uśmiechem od ucha od ucha :) you made my day :D
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowcę białego / ecru MiTo z naklejka na zadku, mijanego dziś ok 16 na dk88 na wysokości CH Arena. Odmahalem w ostatniej chwili!
Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
Siewierz, parking placu zabaw pod zamkiem...Wiem, że plac jest super i dzieciaki mają tutaj co robić, ale żeby jechać aż taki kawał drogi? No tak, przecież żeby jechać Alfą trzeba wybrać jak najdalszy punkt docelowy:)Załącznik 225488
Pzdr dla oramkowanej na SBI <chyba :P> mijanej w piątek w miejscowości Grodziec w Wlkp. :)
Pozdro dla kierowcy czerwonej 147 na ramkach spotkanego dzisiaj po 14 na zjezdzie z 94 na strzemieszyce
-tapatalk.
147 z ramkami z szybkiej akcji" ( ale nicka w lusterku nie widac )
dzisiaj przed 8 okolice KWK staszic ( chyba z kurew jechał - z 3 garbów :- :-) )
jo grzecznie do dom
Któryż to z lublinieckich alfoholików specjalnie podjechał na parking na osiedlu Manhattan podziwiać kształty mojej czarnej belli? :o
Grafitowa 156 Na SO spotkana w Zielonej Górze na S3 w kierunku Nowej Soli odmrugnąłem i machnąłem ;)
Pozdro!
Ps. bardzo zadbany egzemplarz nie wiem gdzie go myłeś ale błyszczał się jak nie wiem :D
Witam z Podkarpacia. Nie pozdrawiam psa imieniem Mateusz- prawdopodobnie jeździ 166. Wczoraj w nocy stałem na DK88, awaria sprzęgła. Wpakował mi 150 za brak awaryjnych- nie dyskutuję. Nie przeżyję tego że zabrał mi dowód- parę kropel oleju przekładniowego ujrzał pod moją alfą. Tłumaczę- czekam na lawetę- zostaw dowód- za cholerę- ekolog od siedmiu boleści. I ta menda jeździ do nas na spoty...
Wykonawyal swoja prace a nie menda czy pies..
Omen- życzę Ci takiej przygody. Przy okazji niech sprawdzi zbieżność, spaliny, poziom hałasu, głębokość bieżnika na oponach, opłacony abonament i z 50 innych tematów. Nie było świateł- biorę mandat i nie dyskutuję- nie, służbista musi ugnębić. W zasadzie mógł zastrzelić- przecież mogę w przyszłości przejść na islam i się zradykalizować, nie?
Mi sie takie przygody nie zdazaja bo nie sprawnym samochodem nie jezdze;)