Jestem świeżo upieczonym alfistą i chciałbym się dowiedzieć co ciekawego dzieje się na tych spotkaniach. Bo musiałbym kiedyś przejechać te 5km pod Go Sport i się spotkać i popytać o swoją bellę :)
Jestem świeżo upieczonym alfistą i chciałbym się dowiedzieć co ciekawego dzieje się na tych spotkaniach. Bo musiałbym kiedyś przejechać te 5km pod Go Sport i się spotkać i popytać o swoją bellę :)
Nic ciekawego się nie dzieje:) postoimy, pogadamy, pokopiemy w opony-później do McDonaldsa na szamę i do domu:D
Ale jeśli chcesz opinie o swojej Alfie to ją dostaniesz- naprawdę szczerą :D
W szczególności chciałbym się zapytać o czerwoną kostkę w lewym przednim nadkolu, nawet na ASO Fiata w Radomiu nie wiedzieli co to jest :P O której godzinie są te spotkania?
jak czerwona to na 90% katapulta teściowej gdyby przypadkiem zasiadła na fotelu pasażera - podpięta celowo pod lewe koło żeby kierowca miał sterowanie nią - podłącz koniecznie jak masz teściową :lol:
jak kawaler jesteś to może jeszcze być włączenie opcji "rwij lachona" - czyli migające diody i napis "wyprzedaż ubrań"
Czyli mam kostkę z funkcją rwij lachona :D Teściowej przez parę najbliższych lat się nie spodziewam :P
Bocian Ty to masz fantazje :D:D:D:D
A tak na serio to może to jest od systemu poziomowania ksenonów, których nie mam?