Chriss napisz co to za model felg, wygladaja fajnie. Koniecznie wrzuc foty jak je zalozysz ! :)
Printable View
Chriss napisz co to za model felg, wygladaja fajnie. Koniecznie wrzuc foty jak je zalozysz ! :)
Mam identyczne 17" na zimę :) Śliczne są w tym kolorku.
Fajnie że się podobają ;) co prawda szukałem Tomasonów Tn1 ale trafiły się te i jestem bardzo zadowolony ;) model to Toora T238
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
jaki jest otw centrujący?
8cali.moje beda w czarnym polysku
Przed następną zimą myślałem żeby odnowić moje 16 i czarny kolor chodził mi po głowie ale na małym kole to średnio wygląda na 18 już lepiej.
Przy okazji misiu możesz mi powiedzieć orientacyjny koszt za odnowienie 16 z lakierem? Trochę felg już przerzuciłeś.
Około 400
W sensie dobrze czy źle ?
Sam myslalem o wzorze takim jak bbs-y, ale jak obejrzałem pare aut na zywo z tymi alu, stwierdziłem,że totalnie nie pasują do 159.Postarzają ją i ujmuja charakteru. Inaczej ma się sprawa z szerokimi bbsami, gdzie mocno zaakcentowane jest wklęśnięcie.Niestety szerokie bbs-y nie wejda do 159.
Inna sprawa to cena: ori bbs-y są mega drogie, używane w dobrym stanie też kosztują duzo.Chińczyki mają bardzo słaba opinię.Na youtubie nawet jest test oryginalnego bbsa i chinczyka.Działa na wyobraźnię.