I tydzień wcześniej Ci melduje o nadchodzącej awarii. Nie podobała mi się praca sprzęgła- uciekłem z autostrady, inne marki próbowały pomóc, alfaholik zaszkodził do spodu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Printable View
I tydzień wcześniej Ci melduje o nadchodzącej awarii. Nie podobała mi się praca sprzęgła- uciekłem z autostrady, inne marki próbowały pomóc, alfaholik zaszkodził do spodu
Awaryjki nie dzialaly, bylo ciemno a dk88 jest nie oswietlonA. Powod w zupelnosci wystarczajacy do zabrania dowodu. Ciebie tez wywala z roboty jak nie bedzie jej dobrze wykonywal.
Wiadomo, wyrocznio. Dowód mi zabrał bo zobaczył parę kropel płynu pod autem. I o to mam pretensje. Nie musiał ale szukał. A przepisy ruchu drogowego mówią: brak awaryjnych- mandat. Poczytaj warto
Mial 2 powody, wystarczajace.. nie placz jak baba tylko napraw auto zrob przeglad i odbierz dowod.
Ponawiam wcześniejsze życzenia. Może jak Cię spotka podobna przygoda zrozumiesz co to empatia. Proponuję zakończyć konwersację.
Pozdrawiam kolegę z oramkowanej 147 wyjeżdżającej około 7:30 spod kopalni Piast - mrugałem awaryjnymi, ale żółta 500'ka mogła Cię zmylić ;)
Pozdrawiam kolegę z pięknej czarnej 156 SW na blachach SJZ skręcającego w sobotę w stronę Żor. Kolega trochę zdziwiony jak odmachiwał, może dlatego że jechałem na czarnej CBR'ce:P
Pozdrawiam kolegę z oramkowanej AR 159 czarna - spotkanego na ul. Warszawskiej między kopalnią Piast a skrzyżowaniem! ;) W ostatniej chwili Cię zauważyłem i odmachałem :)
omen pierd**** trzy po trzy a sam gównem jeździłeś, gdzie jakby Ci zweryfikowali dokładnie to by Ci dowód zabrali - a pierdzielisz teraz jak poparzony.
Wybacz ale będąc policjantem powinno się dopierdzielać do dziwnych sytuacji ale jesteśmy też ludźmi. Mandat za brak awaryjnych? OK logiczne bo niebezpiecznie itp. Przyjęte bez problemu.
Ale widzi "służbista", że gość i tak ma już problem, bo dostał mandat, auto rozwalone więc szykuje się wydatek, zaraz będzie lawet a ten jeszcze szuka pierdół tylko po to aby bardziej "upierdzielić" człowieka.
Wybacz ale to się już nazywa bycie w uj upierdliwym...szczególnie, że auto jest zepsute i czeka na lawete... więc tak czy siak nie pojedzie dalej uszkodzone.
Zabranie dowodu coś kosztuje? Gość naprawi, zrobi przegląd i odbierze dowód.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
No właśnie. Zrobi przegląd. To już kosztuje a do tego dochodzi jeżdżenie po urzędach i załatwianie
Ja kojarzę jeszcze trzy sztuki - dwie w okolicy naszego osiedla (obydwie czarne SW, obydwie 1.9 JTDm) i jeszcze jedna z okolic Lublińca (też Sportwagon, kolor kawa z mlekiem, 2.4).
P.S. Pozdro Paulek :D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/04/309.jpg
pozdr.
- - - Updated - - -
[QUOTE=falko29;1778865]Pozdrawiam właściciela czarnej 159 sedan na blachach SMI widziany w łaziskach górnych pod sklepem "Auto Irek" ;)[/QUO
Pozdrawiam.
Ja tam w sumie nie miałem takiej sytuacji to nie wiem. Jak mi dowód ze starej belli zabrali to bella poszła już na żyletki to nie musiałem robić przeglądu.
Pozdrawiam biała gulie gnajaca dziś Ajedynka w stronę Czech na wysokości Gliwic (EL blachy jeśli dobrze pamiętam) Wygląda fenomenalnie i niesamowicie rzuca się w oczy. Pomimo śnieżycy od razu zauważyłem w lusterku.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Bytom pozdrawiam ;) blekietne 147 z ramkami [emoji41]
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/04/358.jpg
Mało spotykane tyle Alf w jednym miejscu i to nie spot :-)
mechanik za rogiem :-)
Pozdrowionka dla właściciela/ki MITO spotkanego wczoraj na parkingu w Gemini w Bielsku Białej ok.godz.13-tej :rolleyes:
Załącznik 226689Załącznik 226690
[MENTION=19294]maryszkens[/MENTION], nie stałeś czasem ok. 22:30 pod Małpką Express w Grodźcu? ;)
[MENTION=57281]flow[/MENTION] zgadza sie ;)
[MENTION=19294]maryszkens[/MENTION], walicie wóde u Darka? :P
Po chipsy i sok byłem :) gadulec poszedł dłuższy i mi zaschło w gardle.
Pozdrawiam kolegę ze srebrnego Miciaka którego mijalem dzisiaj na Niepodległości w Częstochowie, mam nadzieje ze niebiescy nie jechali za Tobś :)
Pozdrawiam dziś kierowcę lub kierowniczkę czarnej oramkowanej belli 159 zaparkowanej przy Sądzie Rejonowym w Częstochowie przed 11 przy ul. Dąbrowskiego.
Pozdrawiam kolegę z Czarnej 159 na SBE i ramkach Oberschlesien (Mimo że Będzin nie jest na śląsku ale może kupił ktoś auto np. z Chorzowa) spotkanego we wtorek rano pod Muzą w Sosnowcu. Robi wrażenie na żywo :)
Pozdrowienia dla koleżanki w ciemnej 147 na blachach z SD widzianej na strefie przemysłowej w Sosnowcu, było machane :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/04/546.jpg
Pozdrawiam z pod samochodowki w Gliwicach :)
Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/04/582.jpg widziana dzisiaj przed 7 rano w Losniu :) wlasciciela sie nie doczekalam, pozdrawiam
-tapatalk.
Powiem szczerze, że zawsze mi miło jak posiadacze AR się pozdrawiają ....
Dzisiaj mi się to zdarzyło chyba 2 razy... szkoda że tylko 159 pozdrawia 159....