To wydaje się, że tylko jedna czerwona jeździ w Opolu.
Jakby ktoś się zgłosił to będzie para
pozdrawiam fanów z Opola
Printable View
Dziś w Dzierżoniowie mrugałem białej 159 stojącej na światłach - początkowo CISZA. Przy mijaniu się mrugnięcie i pomachane z obu stron :)
Kto to taki :) ?
Widziany Proxim@Ar , jak mył Swoją Alfę koło Karolinki. Byl bardzo zajęty :)
166 w Złotej DZL GV58 :)
Hej,
Dziś na drodze ze Świdnicy do Żarowa (przed Bożanowem) około godziny 7:00 rano widziana czerwona 145 (po fl) - łapka z mojej strony była ale zero odzewu :/
Kolejno później na drodze ze Świdnicy na strzegom widziana alfa 146 - w tym samym kolorze co mój ale też bez odezwu :/
Pozdro
Pozdrowienia dla czerwonej 155 na rondzie obok galerii Twierdza Kłodzko. Tak się zapatrzyłem, że "zapomniałem" o wyspie środkowej na owym rondzie hehe. Pozdrowienia również dla czerwonej 147 na rameczkach z miłą dla oka kierowniczką widzianą na parkingu pod Carrefourem. Niestety brak odzewu mimo mrugnięcia z mojej strony.
Pozdrowienia dla grafitowej 156 SW OP*****, zauważyłem ramkę z tyłu :) Dzisiaj o 9 rano w Nysie koło dawnego FSD, niestety kolega/koleżanka uciekł w boczną uliczkę :)
Pozdrowienia dla 147 FL (jasna) która cięła przez robotniczą na wysokości Amicara. Z mojej strony była łapka i widziałem w lusterku, że kolega mrugnął awaryjkami :)
Ja dziś około 18.30 zatrąbiłem i zamrugałem awaryjnymi do kolegi ze 147'ki (koło C.H.KORONA - Wrocław) - RMI03506 - nie wiem, czy była reakcja, ale kolega jechał ze swoją kobitką chyba i rozmawiał przez tel. ;)
Pozdrawiam,
Wojtek :)
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:01 ----------
Aha... ramki były oczywiście :)
bartekalfa166 widziany dzisiaj w J-G na światłach(skrzyzowanie Wolności z Wyszyńskiego) około 17.00 ... szedłem przez pasy przy banku zachodnim.pzdr :)