mogłeś od razu pomalować panel na srebrno...(chyba, że drewno się tobie podoba) ja to chcę zrobić w najbliższym czasie..
Printable View
Włoszka wymyta i posprzątana. Trochę wstyd się przyznać ale dopiero pierwszy raz od zakupu czyli od roku umyłem ją własnoręcznie. Wcześniej tylko myjki. Dzisiaj dotarła także książeczka serwisowa dla Belli.
Dzisiaj z 4 godziny spędziłem na myciu i odkurzaniu, ale tak czysta, nie była chyba od nowości. :P
Moja Alfa dostala dzisiaj nowy filtr powietrza i filtr kabinowy...nie bede wspominal co dostala niedawno ale koszt czesci i robocizny w tej chwili jest porownywalny z tym za ile kupilem moja Belle... ponad 7000 zl wlozone przy czym za 7800 zl kupilem :)
Dziś w końcu wziąłem się za podłogę w bagażniku i w końcu jest prosta. Nie była wcześniej prosta ze względu na butlę podtlenku LPG ;)
Wywaliłem środkową część wykładziny bagażnika, wyrównałem podłogę kładąc styropian wokoło butli i dociąłem płytę do wymiarów bagażnika. Teraz jeszcze tylko odpowiedni dywanik i będzie git. Zastanawiam się czym by tu zastąpić styropian - no chyba, że nie będzie chciał skrzypieć :).
Oczywiście wiąże się z tym pozbyciem się koła zapasowego z bagażnika i zastąpieniem go żelem i kompresorem, który zajmuje zdecydowanie mniej miejsca.