Drogo. Nasi forumowi handlarze mają taniej, a masz względnie pewne auto i nie bawisz się w sprowadzanie
Printable View
nie chce mi sie wierzyc ze po 6 latach auto za granica ma 88 tysiakow ale kto wie moze i prawdziwy przebieg.Moje po 5 latach mialo 144 tys
zieeeeeew.
Dlaczego? Dlatego, że Ty masz duży przebieg to inne auta też MUSZĄ mieć duży? To auto jest raczej z górnej półki cenowej jak na początek 2007 roku, ta zwyżka jest właśnie za niski przebieg. Nawet importer Twojego auta mówi, że można wyrwać poleasingowe auta ze śmiesznymi przebiegami – są one po prostu droższe.
Witam.
Generalizując, jaka 'powinna być' średnia cena za 159 sedan / 1,9 / 150hp rok 2007 lub 2008 / ~170 000 km / bez wypadku ?
Tak około, Waszym zadaniem ?
Witam. Wielka bida za wielka kase. Ja za ten rocznik skóra nav fele17" na polskich blachach dalem 23tys Fakt blotnik i drzwi do malowania wolalem sam zrobic niz kupic zrobiony;)
W swojej rok 2006 tydzień temu przekroczyłem 40000 km. Fakt w pierwszych czterech latach zrobiło koło 8000 km :) ale z innym kierowcą :P
23 tałzeny to chyba dość tanio.. nawet po dodaniu kosztu naprawy.
Ja mam uciułane 25k i miotam się, bo chciałbym już kupić ale niema za bardzo w czym wybierać.. są oferty za 24-26k do rejestracji ale w obliczu średniej ceny (na allegro) ok. 30k czy nawet 35k, to te tańsze wyglądają dość podejrzanie...
Tanio tanio dlatego pedzilem po nia nie zwracajac uwagi na fotoradary:)
Facet ja wystawil za 34 tys przyjechal klient zrobili jazde próbna i wiechal w nich gosc warzywniakiem. Gosc pojechal do domu a wlasciciel zmienil cene na 26tys wiec but w podloge i do warszawy. Udalo mi sie zjechac na 23tys i jeszcze gosc dal mi tarcze hamulcowe brembo:) a prawie kupilem SAABA 93 za 28tys teraz bym plakal no ale mam swoje cudo;)