Renowacji / odnowy / korekty lakieru. Niestety w mojej 159 lakier wymaga interwencji lecz nie mam zbytnio warunkow do tego by samemu sie tym zajac.
Printable View
Renowacji / odnowy / korekty lakieru. Niestety w mojej 159 lakier wymaga interwencji lecz nie mam zbytnio warunkow do tego by samemu sie tym zajac.
Ceny za różnego rodzaju usługi możesz zobaczyć choćby na przykładzie mojego studia (link w podpisie).
Nie masz uzupełnionego profilu (miasta), więc nie mogę Ci polecić konkretnego studia gdzie zrobią to fachowo ...
Sonax BSD po 1.5 miesiaca na przedniej szybie od nalozenia.
https://vimeo.com/131707525
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Widzę BSD dobre na wszystko już :-P
Wrzucilem na probe.
Wycieraczki maja ponad 2 lata i idealnie zbieraja na tym wosku. Przed nim podskakiwaly itd. Zamowilem nowe a tu taka niespodzianka.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Co powiecie o niewidzialnej wycieraczce z Rain-X ?? DO tej pory używałem K2, ten Rain-x będzie lepszy, dłużej poleży???
2-2,5 miesiąca na przedniej i 3-6 na bocznych pod warunkiem dobrego przygotowania szyby.
Lekkie polerowanie czymś w stylu AutoGlym Car Glass Polish, mycie szyby, odtłuszczenie czymś w rodzaju zmywacza do silikonu lub IPA i na to RainX.
Na nie przygotowanej szybie leży 3-4 tygodnie, po 2 słabnie.
A benzyną ekstrakcyjna zamiast IPA się nie sprawdzi?? Coś jeszcze do felg potrzebuje co da rade je fajnie zabezpieczyć, jakosc/cena :) jestem otwarty na sugestie.
A no i najważniejsze ;) czy szampon bezpieczny dla wosku , nie ruszy również rain-x'a ?