-
No, to "kombinuj z opcjami" czy "bez problemów"? Wziąłem pakiet inteligentny, tam były chyba wszystkie opcje świateł jakie się da bo jak chciałem potem coś dodać to kazało usunąć ten. Swoją drogą jak ty robisz wszystko żeby wyszło jak najdrożej zamiast jak najtaniej to tylko upewniłeś mnie i resztę grona że jesteś dzieciakiem który Passata widział co najwyżej jak przejeżdżał obok autobusu szkolnego.
Ps. - Jakbyś nie zauważył to nie jeżdżę Alfą.
-
To sobie podyskutowaliście o pasku, a dzisiaj na eurosporcie przed skokami TCS nowa reklama z białymi alfami na śniegu.
Już myślałem, że znowu mnie uraczą informacjami o duszy i prowadzeniu a tu niespodzianka...
Autka ładnie wyryły na śniegu logo Q4 i pojawił się napis, że już w finansowaniu 100%
Ktoś chyba w końcu zajarzył co trafia do klienta... pewnie ci ludzie z PSA [emoji28][emoji23][emoji16]
-
-
Ale jakoś o tych filmikach z Raikkonenem ucichło. Pojawiła się w sieci reklama jak wyręczył Mikołaja z prezentami, a pamiętacie tą co jeździł po Monaco? To jak ja zgarnęli z sieci tak cisza, a miało być chyba 5 filmów z Kimim
-
Z Mikołajem nie widziałem, pamiętam tą o Monako, ale do mnie akurat nie trafiała.
Takie typowe granie na emocjach bez konkretów.
Ta seria z Kimmim nie była planowana może przed połączeniem z PSA?
Może mają teraz trochę inny pomysł na promocję.
-
-
taki mały update odnośnie VW i promocyjnych cen:
passat 4x4 - max cena 268 tyś
touareg - uwaga 595 tyś :)
-
No i co? Możliwe? Możliwe.
-
jak ktoś ma pół bańki do wydania i kupuje za to Touarega, to powinien iść się pilnie zbadać
-
A dlaczego tak uważasz? VW nie zawiezie go do pracy lub wakacje? Nie zapakuje walizek?