Db'eh pewnie podchmielony wracał z ropczyckich dożynek:P Dobrze, że nie dotknąłeś Alfy Hundzflota bo byłbyś pierwszym podejrzanym o porysowanie maski w jego funi :]
Printable View
ciezko bedzie mi wymieniac wszystkich.Zaczne od kolegi w srebrnej 156 SW w Sanoku.Odmachalem ale chyab nie widziales wiec Pozdrawiam tutaj.W ogole wysyp alf mialem w sanoku i to prawie wszystkie na ramkach.Pozniej w Ustrzykach Dolnych dwie 159(jedna szara/srebrna SW)kolo Baru Ewa-szedlem na piechote wtedy jak wyjezdzala,pozniej czarny sedan 159 na kolpaczkach Rial Lugano;),w Polanczyku czarny SW 159 zaparkowane na pasie zieleni(cos dziwnie podbita maske miala) i czerwony sedan 159 zaparkowany pod drzewkami niedaleko kortow.Pozatym widzialem naprawde mnostwo alfiatekWszystkie oczywiscie POZDRAWIAM.aha wczoraj jeszcze na obwodnicy Dębicy czarny sedan 159 z rowerami na dachu.Pozdrawiam
- - - Updated - - -
P.S.zapomnialem o koledze rossoneri z ktorym mialem dwuosobowego spota na tamie w Solinie.Pozdrawiam
pozdrowienia dla czarnej 156 RRS z ramkami widzianej dzisiaj w Ropczycach koło urzędu skarbowego ok. 16.40, przechodziłem akurat przez ul i Ci machnąłem z pobocza już :)
Pozdrawiam kolegę, który jechał za mną dziś ok. 16:00 na Lubelskiej w RZ. Niunia złota, wycackana, na rzeszowskich blachach w klubowych ramkach, więc pewnie Psylo?
ps. ja w brudnym blu cosmo trąbiłem na Ukraińca jadącego środkiem drogi mercem sprinterem bianco polare+rdza ;)
L.
Pozdro dla Korzenia, którego Alfę widziałem dzisiaj ok. 9:30 pod jego zakładem pracy:D Funia z kartką do sprzedania stoi, t.zn. crossa szukasz dla siebie jako nastepcy?
Stoi twardo:D jak bym sprzedał 147 to cross się odrazu znajdzie;)
heh, znalazłem dziś w Alfie karteczkę z pozdrowieniami od czerwonej 146 :)
Szybki32 - to ty?
zastanawiam się od kiedy tam była (ta karteczka), czasem okna uchylone zostawiam, ale dziś dopiero znalazłem.
Również pozdrawiam