zajebiste foty :D muszę kiedyś France ruszyć i się wybrać :)
Printable View
I ja sie postaram pojawić w następny czwartek
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Jo tyż będę za tydzień. Pierwszy raz od listopada. <3
Cześć, czy następny spot jest pod Narodowym? Jeżeli tak, to ja rownież się pojawię. I przy okazji mam tez prośbę... Czy mógłby ktoś zabrać komputer z interfejsem diagnostycznym? Dziś bardzo się spieszyłem i zrobiłem głupia rzecz na autostradzie A2. Przy słusznej prędkości i po wyhamowaniu do lekko mniej słusznej zredukowalem z 6-ki na 5-ke w mojej 159 1.9jtd 8v (chciałem, żeby szybciej wróciła do prędkości słusznej) i... Wyskoczył mi wtedy błąd "check engine", spadła moc silnika i nie dało rady jechać szybciej niż 100 km/h. Zatrzymałem się na MOP, schłodziłem turbinę, sprawdziłem płyny i wszystko było ok. Odczekałem kilka(naście) minut i ruszyłem dalej. Auto jechało już normalnie, ale check engine dalej się swiecił i bardzo mnie intryguje co to za błąd. Teraz nadal jeździ normalnie, nie czuć spadku mocy, spalanie w normie a check engine swieci się dalej. Zastanawia mnie czy coś się zepsuło, czy komputer zapamiętał chwilowe przeciążenie/niedobór i dlatego zgłasza błąd. Czy poratowalby ktoś? W zamian oferuje ulubione płynne łakoci dla osoby, która będzie skłonna pomoc. Dzięki z góry! [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Turbo Przeladowalo, czujnik któryś jest zasyfiony
Wysłane z mojego LG-D855
Dzięki za podpowiedź!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gdzie dziś spot?
Stadion Narodowy prawdopodobnie
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Będziemy ;)