kolo 19, mysle ze jak pogoda ladna to na swierzym powietrzu, parking od strony BP.
Printable View
kolo 19, mysle ze jak pogoda ladna to na swierzym powietrzu, parking od strony BP.
Witam, matury kończę 12nastego ale niestety nie wiem czy się pojawię jakoś w maju. Wczoraj jechałem do Nowego Targu i w drodze miałem mały wypadek, przykleiłem się do barierki na drodze. Mam cały lewy bok zjechany i lewe tylne koło jest krzywe. Proszę Was o pomoc. Czy zna ktoś jakiegoś blacharza - lakiernika? Jak chodzi o mechanikę to już autko jest naprawiane tylko problem mam właśnie z lakiernikiem bo nie znam :(
Moze tez dzis wpadne na chwilke.
Akurat w dniu tego "przyklejenia się" do barierki jechałem 70km/h z tego powodu że za zakrętem był fotoradar do ograniczenia właśnie tej prędkości :D
Co do mojej jazdy to właśnie jakoś wszyscy mi mówią że przystopowałem od kiedy mam alfę, jeżdżę dużo łagodniej :) momentami tylko sobie dam poszaleć :D a jeśli piszesz o tym no to powiedz mi, jak inaczej miałem zmienić 2 albo 3 pasy w godzinach szczytu praktycznie jak korek był nawet duży :D:)
gleba.pl i nic dodac, nic ujac :D
Witam wszystkich osobiście byłem 1 raz na spoci ku pod realem,i to czystym przypadkiem , bardzo mi się spodobało i jak tylko czas pozwoli będę chciał być już regularnie.dowiedziałem się kilu rzeczy co na forum pewnie kilka h bym szukał.pozdrawiam i widzimy się następnym razem ,a i coś nie zdrowego obowiązkowo.
pogoda dobra to grille / ogniska mozna robic.
piterowi nawet wycieraczke naprawilismy :P
tak odnosnie srody ktos bedzie ?
@kriskros - przywiez mi ten bajer od nawiewu :P