"srednie" raczej nie są, poza tym felgi Alcesa faktycznie dają radę. Nie mniej jednak to wątek podpowiadania fajnych felg (czytaj: wrzuć i pokaż jak leżą na aucie), dlatego może Czarny_28 coś zaproponujesz?
Printable View
"srednie" raczej nie są, poza tym felgi Alcesa faktycznie dają radę. Nie mniej jednak to wątek podpowiadania fajnych felg (czytaj: wrzuć i pokaż jak leżą na aucie), dlatego może Czarny_28 coś zaproponujesz?
a co mam zaproponowac??Ja mam rownie srednie standardowe 16" i wcale tego nie ukrywam.Nie wszystkie alu mi sie podobaja.Wrzuciles swoje wiec pisze co mysle.Czy to powod do obrazy majestatu??
Tez nie mam lepszych, ale podobnie uwazam ze szału nie robią. Jakos mi sie z golfami takie kojarzą
Patryczos,felgi sa srednie dlatego ,ze duze to 20 cali a male to 16 wiec 18 sa srednie:)
A tak na sreio to duzo daje zawias i dystans oraz naciag opony,wystarczy porownac z alfa Ciapola i ta sama felga ale rozne auta i calkiem inna bajka i efekt.
a ktoś miał styczność z http://allegro.pl/nowe-felgi-w242-gi...072469375.html bo oryginał to raczej nie jest :)
AEZ Valencia właśnie dzisiaj przyjechały. Jutro z rana wymiana + letnie gumy...