159 na klimzowcu łapki były
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Printable View
159 na klimzowcu łapki były
Pozdrowienia dla kierownika AR 166 - dzisiaj (02.07) w Knurowie na Szpitalnej
Staliśmy obok siebie przez moment - mignąłem tylko awaryjnymi :)
Czarne mito widziane mrygane/awaryjki itd na tablicach SG dzis na DTS w gliwicach ok 19:30. Ktos od nas?;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdro dla kierownika z jasnej oramkowanej 166 fl na SC mijanego dzisiaj w Janówku koło Grójca na Mazowszu :P pomachane :)
Pozdrawiam kierowcę pięknej białej Giulietty mijanej dzisiaj po 20:00 w Zabrzu w okolicach przejazdu kolejowego w Mikulczycach:D
Pozdrawiam kierowcÄ™ czarnej Gulii, który mijaÅ‚ nas wczoraj tj.05.07 na ul. KoÅ›ciuszki w Katowicach i bÅ‚yskaÅ‚ Å›wiatÅ‚ami oraz kierowcÄ™ błękitnej GT , który otrÄ…biÅ‚ ☺ nas dziÅ› na MikoÅ‚owskiej / przy zjeździe na A4 - pozdrawiamy z czarnej Gtv í ½í¸ƒ
- - - Updated - - -
Pozdrawiam kierowcę czarnej Gulii, który mijał nas wczoraj tj.05.07 na ul. Kościuszki w Katowicach i błyskał światłami oraz kierowcę błękitnej GT , który otrąbił ☺ nas dziś na Mikołowskiej / przy zjeździe na A4 - pozdrawiamy z czarnej Gtv
Pozdrawiam kierowcę pięknej czarnej Alfy Romeo Gtv widzianej 06.07.2017 na ulicy Korfantego w Katowicach :)
tak.
Okolice 19/19.30 - Korfantego od strony pętli w kierunku centrum Katowic. Piękna!
Pozdrawiam właścicieli ślicznotek napotkanych dziś pod UPC :)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2017/07/98.jpg
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/07/107.jpg Ta?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pozdrowionka czarna 147 z ramkami w Czechowicach koło Starej Kablowni. Śliczna Bella :) również pomachałeś.
Wysłane z iPhone
Ta?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro[/QUOTE]
Nie jestem w stanie potwierdzić w 100%, byłem zajęty rozmową z Żoną, dostrzegłem Gulię w ostatnim momencie. To było na wysokości Ptasiego Osiedla, jakieś 200-300 metrów przed skrzyżowaniem z Rolną
Pozdrawiam Kierowcę 156 widzianej 09.07 w Siemianowicach Śląskich obok Lidla niedaleko wieży telewizyjnej :D Pięknie brzmiała ta v6 :D
W piatek ok 19:30 mijana srebrna 166 w gliwicach na Toszeckiej.. mrygalem, ale pewnie Cie zmylil brak ramek i NL blachy.
Wczoraj rano na A4 mijane czerwone 156 z ramkami na zabrzanskich tablicach. Po awaryjnych niestety zero reakcji [emoji20]
W srode Piekary Osiedle spotkana srebrna 159 pomrygane i odmachane.
156 sps błękitna SW i właściciela stojącego pod lidlem w Gliwicach przy radiostacji żona mi w sklepie dopiero uświadomiła że miałeś ramkę z przodu a ja nawet nie pozdrowilem
Pozdrawiam kierowce MiTo na ramkach klubowych stojÄ…cej w sobotÄ™ pod BiedronkÄ… w Lublincu :)
Pozdrówka dla kierownika AR 159
w piątek 14.07 - machałem, ale niestety zero odzewu :( (ramki klubowe na aucie były)
Pozdro dla kierowcy czarnej 159 wyprzedzonej w okolicach Giszowca na "jedynce". Światełka były.
Pozdrowienia dla 147 SZA.... zaparkowanej dzisiaj rano na Norwida
Pozdrowienia dla kierowcy z błękitnej GT SD27..E parkującej pod UM
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla koleżanki z czerwonej 147 widziana pod CZD w Katowicach, czarnej 156 z białymi felgami koło Sodowskiego w Katowicach i białego MITO na Granicznej w DG
Pozdrawiam kierownika i pasażera czerwonej Gt oramkowanej/WRA widzianej pod Częstochową (Rudniki) pomachane z 159 SW.
Czarny SportWagon 159 nr. rej. SBE widziany 17.07 w Stegnie, pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku nad morzem :)
Wyjeżdżam sobie dzisiaj z mojej uliczki przy której mieszkam i widzę skręcającą w nią... piękną Giulię w kolerze rosso, z rejestracją zaczynającą się na SR ! Pozdrawiam właścicielkę :)
Pozdro dla kierowcy czarnej Brery rej. KMY z ramkami widzianÄ… daleko od ÅšlÄ…ska tj w Jastarni :)
Wydymione samsungiem.
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 w wersji Ti rejestracja SL, za którym miałam przyjemność jechać wczoraj po 20 w Zabrzu :)
Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam srebrna 156FL na ramkach widzianą dzisiaj ok 7:40 w Częstochowie ul. Wolności
Pozdrawiam właściciela czerwonej 159 [emoji6]http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/07/459.jpg
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla 159 widzianej wczoraj w Raciborzu pod Auchan http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/07/460.jpg
Pozdrawiam kierowcę/kierowniczkę srebrnej 156 przed fl na blachach SK spotkanej dziś w Mysłowicach ok 16:30 ,były awaryjne , oraz kierowcę/kierowniczkę czarnej Brery na blachach SBE na dwóch dojazdówkach po lewej stronie , zagórze orion ,było mrygane ale bez odezwu :(
A ja pozdrawiam właściciela 159 z Rudnika Małego (autko zaparkowane pod domem) - w zeszłą sobotę przechodziliśmy tam pielgrzymką :)
i pozdrawiam wszystkich którym w zeszłym tygodniu środa - sobota machał gościu który kierował ruchem i szedł z pielgrzymką :)
gyty srebrna chyba
dzisiaj na dk 94 ( real DG )
akurat wypuszczałem klime to i szybka odsunieta to łapka poszła
Dzisiaj mi ktoś na dtśce w Gliwicach mrugnął ze 159. Ja nie odmrugałem, bo byłem już na skrajnym pasie do zjazdu i i tak już byś nie zauważył(ła). Pozdro
Pozdrówki dla Koleżanki z białej 147, na blachach PSR. Spotkanej dzisiaj przed 6 rano, pod Częstochową w okolicach ( chyba to były okolice ) Wierzchowiska. Czekajcie zerknę na mapę, Droga Wojewódzka 483. Koleżanka wyraźnie niewyspana :P
DziÅ› widziana czarna Giulia w dieslu w Raciborzu na tablicach ST.