pozdro dla granatowej 156 z ramkami widzianej ok 15:30 na 4 w okolicach salonu BMW tam gdzie jest remont. kolega taki zapatrzony na droge ze nie slyszal jak trabilem ani jak podnioslem reke, ale jechalem czerownym Vito wiec moze go to zmylilo
Printable View
pozdro dla granatowej 156 z ramkami widzianej ok 15:30 na 4 w okolicach salonu BMW tam gdzie jest remont. kolega taki zapatrzony na droge ze nie slyszal jak trabilem ani jak podnioslem reke, ale jechalem czerownym Vito wiec moze go to zmylilo
A to mogłem być ja i chyba teraz sobie przypominam trąbienie, ale wtedy nie zajarzyłem, bo Alfy nie widziałem. Pozdrawiam również.
Zawsze się rozglądam za klubowymi Alfami, więc
w drodze na Dębicę pozdrawiam kierownika srebrnej 156 SW widzianego około 11.30 (może później) -mrugane, pomachane - odmachane :ciao:
Pozdro dla wszystkich Alfaholików którzy dzisiaj przejeżdżali przez ślimaka łączącego S19 z A4 nieopodal Terliczki.
Jony88 a Ty masz czerwona 159 na angielskich numerach?
taka ma i na 18 calowych telefonach
To ja Cie widziałem w środę w łańcucie dwa razy;) tylko jechałem służbowym Renault Kangoo bez świateł i nie miałem jak mrugnąć;)
Pozdro dla Tymina, którego wpuściłem dzisiaj rano na wiadukcie ślaskim:D
Po krótkiej przerwie uaktualniam się... jeszcze raz wielkie podziękowania dla weloo za pomoc- faktycznie pasek przeskoczył o kilka zębów (motor był na pograniczu awarii)
a ja wczoraj jechalem langiewicza i znowu mijalem alfe :P tym razem 156 sw pozdrawiam