Wiem o tym ja tez dzieci nie ma (jeszcze) a z czasem zawsze krucho :(
Printable View
Aktualizacja Listy na Spocik 14 Kwietnia :)
1.Jony88
2.Lukas-Galway X3
3.Czester085
4.Arthm
5.FifthGear6.Mefsito7.Cool Kid
Czester, na 2 auta jedziesz?
Ode mnie przez Dublin, to jak z Wawy do Kraka przez Białystok :D
Myślałem aby nie lecieć do ciebie, tylko jeśli poleciałbym do Kill to w niedziele prosto na północ lecieć :P ale jeszcze się nad tym zastanowię :P jak finanse będą na dobrej linii to pewnie się wybiorę na trasę Cork-Kill-Ennis-Dungannon :P na takiej trasie za samo papu pewnie mnie wyjdzie ze 150 jurków :P I nasuwa mi się pytanie, jak sądzicie, ile tak na trasie weźmie na 100 ?? Bo ja jeszcze Alfy nie miałem :P
1.8 na 100....jazda z podobnymi jak ja ciezkostopymi???
8-9.5
prawdopodobnie jade jedna furka!
Ja nie jestem ciężkostopy ale jak każdy LUBIE przycisnąć :D dzienki dobrze wiedzieć :P gdybym się wybierał to na 700km chyba muszę sobie przygotować jakiś zapas kaski :P Ja na emigracji dopiero pół roku to dopiero się dorabiam :D
Przy normalnej jeździe na 5tym biegu ok 120-130km/h moja sie streszcza w 7l w trasie, o ile nie klepie na trójce za traktorem z przyczepą. Ale ja zmieniam biegi poniżej 5tys obrotów :P
Bez przesady czester ja lecąc do kilkenny z Pablo w zeszłym roku przy predkości rzędu 120km/h było i po 180 ale mówa o średniej z dystrybutora wyszło mi 5.7l. I tez jechałem 1.8 T.S
- - - Updated - - -
No to mocna ekipa się robi przyjedzie może i Ewelina swoją 147 chyba,że GT sie wczesniej dorobi bo jest w planach.
Irlandia -Polska alfa 156 1.6 4, 5 l na 100 :D teraz ok 8-10 ;) zalezy jak przygazuje ;) przy 130 km/h przy stalej predkosci pokazuje 7-8 l ;)