Printable View
Cytat: Napisał moonraker3 Co jak co ale Lasce jako ojcu tego tematu szacunek się należy. :) Jakby miał kota to jak ojciec chrzestny :D
Cytat: Napisał moonraker3 Co jak co ale Lasce jako ojcu tego tematu szacunek się należy. :) Dzieki kolego. A tak z innej beczki to panowie od 159 myslicie ze wasze osiemnastki dadza rade na tych kocich łbach w ss? - - - Updated - - - Cytat: Napisał YoMen Jakby miał kota to jak ojciec chrzestny :D Mam kota.
Cytat: Napisał laska Dzieki kolego. A tak z innej beczki to panowie od 159 myslicie ze wasze osiemnastki dadza rade na tych kocich łbach w ss? Dobrze, że nie robimy spota na porębie :D
Cytat: Napisał laska A tak z innej beczki to panowie od 159 myslicie ze wasze osiemnastki dadza rade na tych kocich łbach w ss? Spoko, damy rade. Niech stuka, niech puka, byle koła nie poodpadały ;) A na początku lipca i tak bedziem wymieniać elementy zawieszenia ;)
Cytat: Napisał YoMen Dobrze, że nie robimy spota na porębie :D No nie gadaj u mnie już jest elegancko. :)
Cytat: Napisał laska A tak z innej beczki to panowie od 159 myslicie ze wasze osiemnastki dadza rade na tych kocich łbach w ss? ja tam już myślę o 20, 18 przy tym to pełen komfort:) będziesz 166?
Cytat: Napisał Paweł_NS ja tam już myślę o 20, 18 przy tym to pełen komfort:) będziesz 166? Nie. Nadal bez tablic jest. Musi na spocie jakis starszy model byc. A moja 21-letnia 155 to juz klasyk :)
Cytat: Napisał laska A moja 21-letnia 155 to juz klasyk dokładnie:) 155 z każdym rokiem nabiera rozpędu jak wino:)
Cytat: Napisał Paweł_NS dokładnie:) 155 z każdym rokiem nabiera rozpędu jak wino:) i rdzy :D
Cytat: Napisał YoMen i rdzy :D Spoko spoko, prędzej się wasze fiaty rozsypią :)