Tak tak :D Miśkowa. Żyje i ma się coraz lepiej
Printable View
Czarna 147 które się przytuliła do mojej 166 pod Tesco w gliwicach
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Kto ,,mrugnął" awaryjkami na A4 srebrnej 147 DWR ze 159 SW (ramka z tyłu była) na wysokości bodajże Katowic dzisiaj?
Pozdrawiam
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
pozdrawiam 147 SJ we wtorek 15.08 - droga 796 u mnie pod domem, łapki były - nie wiem czemu ale mam wrażenie że to nie pierwszy raz...
Pozdrawiam kierowce 9 widzianego dzisiaj w lesie w losniu, mrugniete i machniete.
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam srebrną GT widzianą dzisiaj na DK94 po 7 rano na mostach w Strzemieszycach i czarna 159 po 17 tez w okolicach tego miejsca
Pozdro dla kierownika 159 spotkanego dzisiaj z rana na Rudzie, ktory bardzo wyraźnie pomachał
Spóźnione pozdrowienia dla kierowcy białej Giulli (z czarnym dachem), który przy wyprzedzaniu mnie na DK86 przed Wojkowicami Kościelnymi w kierunku na Częstochowę widział moją rękę wystawioną przez okno z podniesionym kciukiem. Widok w tylnym lusterku jak do mnie dochodziłeś mrozi krew w żyłach :)
Marshall, opróżnij trochę skrzynkę na PW, bo listonosz się dopchać nie może. :P
Pozdro dla kierownika białego Stelvio na rej. ST :)
Dzięki bedok wiedzmak też już dzwonił do mnie co ciekawe w tej skrzynce za dużo nie ma same reklamy z ałdi hahah
Pozdrawiam 156 w sedanie na Austriackich blachach, widzianą wczoraj koło 17tej na A4. Bardzo miła, wspólna jazda przez około 20km ;)
Ps. Blachy austriackie, ale wjechał na autostrade w Rudzie Śląskiej, więc może ktoś od nas :D
Pozdrawiam czarną 147 widzianą dziś na Jagiellońskiej w Częstochowie, chyba mnie nie widziałeś, bo stałem w kolumnie aut na światłach
Pozdrawiam czarną 166 na STA na ramkach, która dziś zaparkowna była ok. 16:30 przy banku ING koło świateł w Lublińcu.
Pozdrawiam kolegę z 156 SW widzianego na Francuskiej w Katowicach na wysokości WORDu / Lotusa ;)
Ja dzisiaj tam śmigałem ale żadnej alfy nie widziałem. Może to nie do mnie
Pozdro dla beboka miło było poznać i pogadać
Dzięki i pozdrawiam również. O twoich przygodach z autami można by książkę napisać :) Położyłeś coś tego ażuru, czy piwa i upał wygrały? :)
Teraz skonczylem ażury leżą jak suka przy swoim panu hahah
Pozdrohttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...2017/09/90.jpg
Wydymione samsungiem.
No to jeszcze tutaj. Pozdro dla czarnej 9 spotkanej wczoraj na autostradzie pod włocławkiem na blachach sc.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pozdrawiam kierowcę srebrnej Gtv widzianej 08.09 na skrzyżowaniu przy Sokolskiej w Katowicach :D
Pozdrowienia dla 159 w Gliwicach, pomachane i dla prawie bliźniaka GT pod galerią w Knurowie :-D
Pozdrowienia dla Czarnej 159 na ramkach :) Chorzów ul. Stalowa jakieś 5 min. temu . Grafitowa 156 :D
Biała 147 w bodykicie gra na zielonym alu wczoraj ok 16 na wiadukcie przy auchanie w Chorzowie
Pozdro dla 156 oramkowanej SC stojącej na Radomskiej przy magazynach w Częstochowie
Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka
Nie pozdrawiam oramkowanego debila w białej guliettcie "SB...." ktory dosłownie przed chwila pokazał mi jak sie wyprzedza prawym pasem dojazdowym na skrzyżowaniu ul. Francuskiej z Andersa w Bielsku Bialej. Przypominam Ci równiez drogi forumowiczu, iż na ulicy Francuskiej obowiązuje ograniczenie do 50km/h a Ty jechałeś grubo ponad 120. Ponadto, sam osobiście wydzwonilem tam swoja 156tke zderzajac sie z sarną. Sarenki uwielbiają hasać sobie przez ta droge. Szkoda by bylo takiej pięknej białej Gulietty.
Frank
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej gt na SZA. Jechalismy razem od makro az do zjazdu do Łęki.
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę z 159 wyprzedzalem Cię dzisiaj na 88 ok 12:30 w stronę Bytomia żółta 500L. Awaryjne puściłem :)
Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kolegę z czarnej 159 z "toffikową" skórą widzianą dzisiaj na podziemnym parkingu SCC ;)
Pozdro dla kierownika czerwonej Giulii na katowickich blachach widzianej dziś koło południa przy zaporze Tresna.
Pozdrawiam dziewczynę z czarnej 147 na ramkach, mijaną dzisiaj po godzinie 16 w Zabrzu Mikulczycach :)
Pozdro dla właściciela 159sw na tyskich blachach, które słało dziś na parkingu Lewiatana na Dołowej. Ze znaków szczególnych - bordowe (? - jechałem KaTeM i tylko mi mignął ich kolor) felgi.
Pozdrawiam kolegę z 9 tablice SZO widzianego dzisiaj koło 8 na A4 jechałeś w stronę Katowic. Jechałem żółta 500L awaryjne poszły :)
Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla namierzonego własciciela 159-tki sportwagon na SY parkującej na ul. Gajowej w Miasteczku Śl.
Kto lata do casto ciasto ramy 159 na sjz ? Spotykam czasem na dts zawsze światełka są a potem stoi na parkingu
Pozdrawiam srebrną 156 na ramkach, mijaną dziś ok. 14:30 przy starym rynku w Czestochowie
Pozdrawiam właściciela ;)http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/11/152.jpg