Podrwienia dla srebrnej GTV na Jagielońskiej z ramkami klubowymi 29.07, jechałem jakiś czas z tyłu czarną 159:)
I 28.07 gdzieś po drodze z pomorza machnięte z kierowniczką czarnej 156 FL na Warszawskich blachach:)
Printable View
Podrwienia dla srebrnej GTV na Jagielońskiej z ramkami klubowymi 29.07, jechałem jakiś czas z tyłu czarną 159:)
I 28.07 gdzieś po drodze z pomorza machnięte z kierowniczką czarnej 156 FL na Warszawskich blachach:)
Pozdro dla kolegi z czarnej 156 2.4 z koniczynkami na błotnikach za którą wczoraj stałem na światłach w Radomiu , migałem wcześniej światłami ale bez odpowiedzi... ;)
pozdrawiam wiadomo kogo:) godzina 13:30wybrzeze przy ZOO.156 czarna ramki klubowe tylko blaszek nie pamiętam :) kolega ze spotu czwartkowego:) zeby nie lusterka piatka byla by przybita nawzajem ..pozdrawiam..
Pozdro dla szarej GT JTD z klubowymi ramkami na Płochocimskiej.Było pomachane i odmachane. Po felgach poznałem że to chyba GT które zostało odznaczone w Czerwińsku :)
A ja pozdrawiam:
Kierownika i pasażera czerwonego Spidera - widzianego na światłach koło mostu Świętokrzyskiego w ostatnią środę. Z mojej strony był kciuk w górze i łapka pasażera.
Byłem incognito na rowerze ;)
oraz
Kierownika 156ki na klubowych ramkach nr rej WAxxxxx z ktorym jechaliśmy lusterko w lusterko po trasie mostu północnego (chyba w ostatni czwartek).
Pozdro dla kierowcy jasnej 147 na wisłostradzie w korku jakoś po 16. Łapka była, choć na początku byłem trochę zamyślony hehe :cool:
Już dzisiaj zauważyłem :P, Maje opalającą się na prawym pasie Trasy Łazienkowskiej :D
Pozdrawiam jasna[nie potrafie zidentyfikowac kolor lakieru :)] 147 jadaca przez Błonie w strone Sochaczewa. Chyba nam miganeles/as swiatlami okolo godz 17 . Pozdrawiam - srebrna 156 z oskrobanym przednim zderzakiem.
pozdrowienia dla 147 fl widzianej dziś w Sulejówku (ponownie)
p.s. przyjedź do mnie to Ci te linki pod samochodem pozaczepiam ;)