wydech to rura wydechowa :)
Printable View
wydech to rura wydechowa :)
Układ wydechowy. Rury od silnika AZ po to co ci wystaje z tylu :D odprowadza spaliny z silnika. Może np cos na poczatku wydechu przy kolektorze turkotać.
On powiedział ze ja,mam,tam cos do zlozenia na,wydechu kurcze,nie pamietam,co chyba wcześniej pisalam o tym
Czekaj do jutra':) może los się odmieni i w końcu będzie jak ma być
Generalnie silnik chodzi jak sieczkarnia ,wariata slychać ale to stukanie to stawialbym na spalanie stukowe. Wypadają jej zapłony przy dodaniu gazu.Panewka by waliła tutaj to coś innego.
Widzę że Darek jest również przekonany że ów hałas powoduje wariator?:) Mechanik co robi to auto nie ma zielonego pojęcia o naprawie tego silnika. Jedź do Darka zrobisz trochę km ale masz odpowiednią osobę która Ci to ogarnie.
Szkoda kasy na pseudo mechaników
taaaa- jedź do Darka
ze Starogardu Gd. ?
:lol:
Mechanik nie wie skąd ten dźwięk :\
Taa do niego mam z 500 km jak nie wiecej :\
A mój mechanik wyeliminowal panewki :\ wariator jest spoko a silnik chodzi jak qpa gdzie ja zwykly szaraczek wiem ze nie chodzi normalnie ;\
Rozebral mi auto na części i dupa...a ja jestem biedniejsza o 5 tys i auto mam dalej rozwalone. Nie wspomne juz ze kasy na dalsza naprawę brak :\ i nie wiem co mam robić czy sprzedac czy splic nie,mam pojęcia :\
Ostatnio jedna pani chciała podwiezc gtv z gdyni,bo masę części zmieniła a auto dalej nie naprawione.może grupowo jakas lohre tych aut z okolic pomorza się będzie opłacało:-D
Wysłane z mojego MT15i za pomocą Tapatalk
Kazalam zlozyc auto :\ poddaję sie. Wystawiam na sprzedaż poki jezdzi jeszcze :\
I nastepne auto na pewno nie będzie alfą :\ obym chociaz za jakieś rozsądne pieniądze sprzedala