Witam,
A ja mam inne całkiem pytanko... Czym różnią się zachwalane przez wielu forumowiczów głośniki Helix Dark Blue od Helix B 62C?
To właśnie takie zakupiłem do auta a na tył będą Helix B-6X. Oczywiście wszystkie drzwi będą wygłuszane.
Printable View
Witam,
A ja mam inne całkiem pytanko... Czym różnią się zachwalane przez wielu forumowiczów głośniki Helix Dark Blue od Helix B 62C?
To właśnie takie zakupiłem do auta a na tył będą Helix B-6X. Oczywiście wszystkie drzwi będą wygłuszane.
Nie wiem dlaczego nie moge pisac w dziale bazar -> kupie.. Wiec napisze tu. Chce kupic oryginalne tweetery do AR 156 1.8TS z 2000 roku. Padl mi jeden, brak mi srodkow pienieznych na cos konkretnego wiec musze sie zadowolic tym... Najlepiej z Warszawy i okolic. Prosze nie banujcie :) dzieki
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Witam wszystkich kolegow, bede robil sobie audio w mojej AR SW otuz nowe radyjko to juz zdecydowalem ze bedzie to KENWOOD KDC BT 53U i teraz glosniki w drzwi (jakie) czytalem ze HERTZ beda dobre mam wzmacniacz KENWOOD 320W 4kanalowy i skrzynie basowa ale zastanawiam sie nad wywaleniem jej a zalozeniem fabrycznego subofera ze wzgledu na miejsce w bagazniku tylko pytanie czy warto w fabryczny subufer inwestowac , powiedzcie co pod takie radio dokupic w drzwi i co z tym subuferem , dzieki
No i co myslicie o fabrycznym subufeze do sw , dobrze dziala czy nie polecacie inwestowania w fabryczny wofer :)
Jak masz 4 kanały to dwoma zasil przód a resztę podłącz pod sub. Najlepiej zakup samą skrzynkę i zanotuj tam jakieś fajny głośnik. Skrzynka dość mała jest, lecz bagażnik w sw do gigantów nie należy.
Wyslane z Lumia 925 Tapatalk
Mowiac skrzynke masz na mysli dodatkowy subufe czy ten orginalny ?
Są w sprzedaży takie puste skrzynki na wzór oryginalnych. Tak aby zamontować w nadkole czy jak to się tam zwie. Poprostu w lewy bok bagażnika (patrząc od tyłu). Ja wzmacniacz mialem zamontowany do stalowej płyty, która zakrywa dojazdowe koło. W ten sposób będziesz jeszcze miał kufer. Nie kupuj żadnych tub, kostek. Masz wzmak to z niego skorzystaj.
A gdzie znajde taka skrzynke ? Na allegro szukac czy gdzie , a orginalna plastikowa jest dobra czy nie za bardzo ?
Na allegro. Oryginalnej nie mialem. W oryginale masz zamontowany głośnik wyraz ze wzmacniaczem.
Szukalem na allegro ale nic znalesc nie idzie , a orginal znalazlem za 150zl tylko bez wzmacniacza