Dzisiaj kolo poludnia na ul Trzebnickiej widziano Tremora wraz z innym ale juz nieznamym Alfistą jak podziwiali swoje Belle :)
Printable View
Dzisiaj kolo poludnia na ul Trzebnickiej widziano Tremora wraz z innym ale juz nieznamym Alfistą jak podziwiali swoje Belle :)
Dziś tj. 16.04 jakoś kilka minut po 17 minąłem się na Żmigrodzkiej z czarną lub prawie czarną GTV na starych czarnych blachach. Nie wiem czy to ktoś od nas, kolega coś po 40 ale rączka była... Alfa prawie jak Majstra85 tyle, że nie te blachy.
Piąteczka dla kierownika wozu w full liftingowej 156tce, z którym przybiłem piątaka na Wincentego Pola.
dzisiaj w Cieplicach mijałem się z czerwoną 147(okolice Lidla) a później w okolicach PKP(też w Cieplicach jechałem kawałek za szarą 145 ts. Na koniec w drodze powrotnej przy wyjeżdzie ze Szklarskiej na Swieradów znów mijanka z jakimś alfistą ;) wszystkich pozdrawiam
skrzyżowanie ul.Borowskiej z ul.Kamienną widziana 156 na klubowych ramkach, jednak ze zlotów nie kojarzona :P
156 ale kolor to raczej Grigio Africa, ale głowy nie dam :P
widziałem już tą alfę kilka razy zaparkowaną pod carrefour express na ul. borowskiej ;)
A to nie moja... ale bardzo bliskie okolice... :)