Julka 2018 z Kanady rozładowana, przeczytane wszystkie strony, niezła skarbnica wiedzy tutaj.
Jakieś różnice w wersji US a Kanadyjskiej? Poszukuje tylnego zderzaka do wersji TI na Allegro widzę drożyznę (a może i nie?)
Printable View
Julka 2018 z Kanady rozładowana, przeczytane wszystkie strony, niezła skarbnica wiedzy tutaj.
Jakieś różnice w wersji US a Kanadyjskiej? Poszukuje tylnego zderzaka do wersji TI na Allegro widzę drożyznę (a może i nie?)
Jak skompletujesz na nowych częściach wszystko z ASO to oczywiście wyjdzie dużo drożej a i tak musisz lakierować.
Nie wiem jak masz uszkodzone auto, ale pamiętaj że w zderzaku masz wiązkę czujników parkowania, radary martwego pola jeśli taka wersja, do tego jeszcze dyfuzor i końcówki wydech
Ps. Ja w marcu zapłaciłem 2200 za kompletny zderzak tył
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
sam zderzak i dokładka to pewnie własnie ze 2.5-3k obstawiam, ale jak doliczy się wiązki, czujniki PDC, czujniki martwych stref, to już wyjdzie pewnie z 8-10k jak nie więcej
Załącznik 270316
Wyglada to tak, coś tam może ocalało ale ile to się okaże. A jak kosztowo wychodzi walka ze zmiana świateł tylnich, lepiej kupić nowe czy przerabiać?
Nie wygląda źle....
Odnośnie lamp to ja bym na Twoim miejscu przerabiał bo mają ładniejszy odcień, są bardziej krwisto czerwone.https://www.forum.alfaholicy.org/ima...2020/06/68.jpg
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka
Uuu fajne to światełko, chyba faktycznie skorzystam z [MENTION=20089]epsonix[/MENTION] oferty
A co do zderzaka jeszcze to tutaj będą różnice w wersjach alfy? Poglądowo wyglada mi to na ten ze zdjęcia...
Załącznik 270318
z tego co się orientuje pasują plug&play, tylko ten z Q ma dodatkowe mocowania dyfuzora. natomiast dyfuzory nie są wymienne (inne szerokości/kształty/odblaski: zwykły, Veloce i Q). może koledzy podpowiedzą któzy się interesowali bardziej. co do przeróbek USA->EU zapraszam do kontaktu emailowego