:party::party::congrats: tak jest super sprawa jak silniczek tylko czekal zeby wydac tak piekny dzwiek :)
Printable View
:party::party::congrats: tak jest super sprawa jak silniczek tylko czekal zeby wydac tak piekny dzwiek :)
to co robimy jakieś spotkanie?
cerciarz, eh...gratuluje dobrego motorka...ja swojej musze teraz tarcze tył zmienic z kolckami, czy serwis u alfapiera jest w stanie pomuc mi?
zalerzy w czym i ile kasy mozna zarobic :) a rafal chyba bedzie na spotkanku w poniedzialek to sie go zapytasz a jaki tarcze chcesz kupic na tyl ?
wymiana tylnich tarcz hamulcowych, na to nowe klocki
---------- Post dodany o godzinie 21:48 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:47 ----------
juz mam tarcze, po przetoczeniu i pomalowane...gotowe do załozenia, tylko klocki kupic
a uzywane od kelbana tak ja mysle o tarczach jakis ale nie wiem jakie
jop, przód zmieniony, brzytwa normalnie, jeszcze tył został, prawie jak nówki sa...
jak chcesz mozesz zajechac to pogadamy na ten temat
Nero a masz jeszcze kontakt z tym gościem z Grudziądza? Bo potrzebował bym włącznik halogenów :)
mam kontakt ale jak bylem ostatnio u niego to gadał ze chyba bedzie chciał całą sprzedac...byłem dzis u alfapier-a i obmyslamy zeby ją wziasc na czesci