a ma ktos kabel i program do 145 1,6 boxera?? zeby tylko zczytac bledy
Printable View
a ma ktos kabel i program do 145 1,6 boxera?? zeby tylko zczytac bledy
dzięki za propozycje, na którego ten spot wypada ?
(sorry za ignorancje ale nie mam czasu wertować stron)
15.10 godz. 19:00 parking przy stacji paliw Tesco
witam wszystkich! Mam pytanko :) macie moze jakiegos dobrego mechanika albo ktorys z was w okolicach bielska grzebie sam i by pomogl wymienic gumy przeglubow zewnetrznych? Kolejna sprawa to przyciemnienie autka , zna sie ktos na tym? iii chcialbym wgrac wirusa do 1.9 jtd 115km 03r. Mialby ktos jakas mapke albo za kase by wgral? pozdreawiam
dobry mechanik jest na ul.pokoju nie są może najtańsi ale jako byłe aso wiedzą co i jak co do przyciemniania szyb to robiłem to w firmie auto solar i polecam naprawde pełna profeska
no wlasnie ale dobrego ale nienajtanszego to tez mam :) chodzi mi o to zeby te oslony wymienic jak najtaniej , nie ma tam duzo filozofii ale ja niestety nie posiadam narzedzi i kanalu zeby to zrobic bez nerwow. a co do firm ktore przyciemniaja to tez robilem jedno autko w solarze. Bardziej mi chodzilo o to czy ktorys z klubowiczow nie zrobilby tych rzeczy na "fuche"
160zl znalazlem juz za 100
heh a potem wszyscy kracza, ze Alfy sie psuja- najlepiej za darmo zeby zrobili:)
nie,lepiej za wszystko placic jak za zborze nie umiejac nic zrobic nie? :) hehe.. ja zamierzam jak najwiecej sam robic , a z tym co nieumiem leciec do mechanika z ktorym razem to bede mogl zrobic za mniejsza kase. mysallaem ze w okolicy tez sa tacy ludzie ale widze ze ze wszystkim leca do mechanika.... pzdr