Zapraszamy :) fajnie, ze ktos bedzie? Przyjezdzacie sami czy z osobami towarzyszacymy ? Ja na alfaclub bede werbowal ludzi, ale tam zawsze cicho bylo...
Printable View
Chętnie bym się zjawił, niestety jestem teraz na pełnym morzu :D więc ni jak nie dam rady. Pozdrawiam i mam nadzieję, że do kolejnego :)
całe szczęście mam wolne w ten dzień to przyjadę z synami:girl_wacko:to o której i gdzie????
Godzinka 12-12.30.Parking po lewej jadac od Szczecina na Chociwel,tzw.rezerwowy pas startowy.
Witam tez postaram sie być,tylko niech ktos dokładnie wytłumaczy miejscówkę będe jechał od
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ----------
świnoujścia
Ja w takim razie też się piszę! Mam nadzieję, że nie zawalą mnie pracą w niedzielę - sympatycznie byłoby wyskoczyć na taki spędzik w doborowym towarzystwie :)
---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:09 ----------
A właśnie! Można zabrać swoją połowinkę czy tylko-dla-facetów?
>>> Tutaj <<< Masz dokładnie miejsce spotkania. Wklep swoją pozycję w google to Cię poprowadzi jak po sznurku:)
Oczywiście możemy zabrać swoją drugą połówkę/rodzinę itp
Czyli za dużo w sobotę nie należy wypić... :) Czyli ja zapewne też sie pojawię moze i z rodzinką :)
Zobaczę co się da zrobić, aczkolwiek nie ma co obiecywać, może się uda...
Jeśli nic nadzwyczajnego się nie zdarzy to zjawię się, by odegrać parę symfonii V6:)