dwie widziałem na parkingu za komendą
Printable View
O to skubancy, zasadzili sie pod brzezinami a pewnie ukrywaja sie i na baze wracaja noca ze ich nie widzialem. Szkoda ze dzis ich nie przyuwazylem jadac do Łowicza.
A mnie wczoraj capnęła Vectra na 8 pkt i 4 stówy i wcale nie byłbym szczęśliwszy gdyby to była Alfa:P hmmm... a w sumie to byłbym, bo Alfa jest oznakowana i nie dałbym się zaskoczyć;)
Dziura pod względem możliwości tych 159. Tak jak pisałeś wcześniej - gdzie i kogo oni będą tam ścigać, miejscowych? ;) Stawiam, że albo skończą na suszeniu z krzaków, albo będą latać po sąsiednich powiatach(jak choćby te wspomniane Brzeziny) w poszukiwaniu szybkich i równych przelotówek ;)
Dokładnie. Jeśli rzeczywiście już ją dostali i to właśnie ta polowała w okolicach Brzezin to w samych Koluszkach jeszcze jej nie widziałem. No ale czas pokaże. Jeśli chodzi o Koluszki to nie ma miejsca by się rozpędzić a co za tym idzie by kogoś przesuszyć i dać mandat z górnej półki. Chyba jednak kupię kamerkę do samochodu i sam będę im materiał dowodowy podrzucał ;).
Pewnie będą nią jeździć na odcinku Koluszki - Łódź, Koluszki - Tomaszów itp.
Udało mi się akurat 6 sztuk złapać w kompleksie KWP Olsztyn po uprzednio ustawionej sesji fotograficznej :)
Akurat jestem dziennikarzem, a pomyślałem, że warto właśnie zaprezentować parę świeżych zdjęć dla miłośników tejże marki samochodów.
Więcej oryginalnych fotek wrzucę niebawem ;) Pozdrawiam!