Wszystko u Belfera robiłeś(kierownice, gałke i ręczny)?? Jaka cena takiego zestawu, bo ja mam czerwoną skórę i by mi fajnie pasowało...:)
Printable View
Wszystko u Belfera robiłeś(kierownice, gałke i ręczny)?? Jaka cena takiego zestawu, bo ja mam czerwoną skórę i by mi fajnie pasowało...:)
Tak wszystko, naprawdę efekt przerósł moje oczekiwania:)
jaki mamy teraz przyblizony czas realizacji, jak z terminami? AR 145
Niestety nie mam dobrych wieści. Po pierwsze nie mam kierownicy skórzanej na zamianę do 145 (mam tylko zwykłą, która mogę podesłać na czas obszywania ale to generuje niepotrzebne koszty) a po drugie teraz robię zaległe rzeczy i kierownice, które zostały mi podesłane około miesiąc temu...
chciałbym kupić skórzana gałkę 5 biegów do 156 przed liftem jtd z podnoszonym wstecznym , masz może coś na stanie?
Ja mam swoją starą obszytą przez Belfra:) Przód skóra dziurkowana, tył i góra skóra gładka. Robota porządnie zrobiona, ale że ja musze mieć tip-top i numerki chciałem mieć wybite to kupiłem nową oryginalną, a ta od Belfra leży:P
- - - Updated - - -
Ta na pierwszym zdjęciu to chyba dokładnie moja sztuka:)
Zobacz post nr 178 chyba na 18 stronie tematu. Pierwsze zdjęcie gałki:)
Kolego Belfer a czy kiere w 159 mozna obszyc tak jak w orginale?? tzn dwoma rodzajami skory (dziurkowana i ta bez dziurek) i ile kosztuje u Ciebie takie obszycie tej kiery i jeszcze jedno pytanie czy masz takowa na podmiane??