Hehe to byłem ja również pozdrawiam;)
Printable View
Hehe to byłem ja również pozdrawiam;)
Witam wszystkich,
W sumie to nowy jestem i w forumowym gronie jak i wśród użytkowników AR, jednak na moje machanie można liczyć zawsze :)
Pozdrawiam
pozdrowiena dla blond kierowniczki 147 wczoraj o 19 na kokota w rudzie slaskiej i dzis tradycyjnie pozdrowienia dla kierujacej 166 w rybniku na zoledziowej o 8 :)
no widzę coraz więcej Rybniczan...!!! Pozdrawiam. :D
pozdrowienia dla rybnika!!!
Ja pozdrawiam kierowników 156SW 1.9 na niemieckich blachach oraz czerwonej 146 1.4 na blachach SK (koło których po prostu musiałem zaparkować :D) stojących pod Auchanem w Mikołowie przed 16-tą w ostatni poniedziałek.
Pozdrawiam właściciela AR 156 o nr. S.. + własne imię która stała w siedzibie firmy BOMA w Katowicach.. akurat miał tam wizytę i obok niej zaparkowałem..
Pozdrawiam..
pozdrawiam kierowce ospoilerowanej 147 w kolorze hmmm groszkowym, ktorego juz dwa razy spotkalem na trasie Gródków-Łagisza, a takze pracownika na stacji shell w katowicach, ktory jest chyba wlascicielem czerwonej 145 z koniczynka na boku. moze sie myle, ale chyba alfisti,bo olal innych tankujacych i czekal az BMW, ktore tankowalo przede mna zwolni mi miejsce. milo mi sie zrobilo na maxa.
Roger dzis to nie ma sily zebysmy sie nie poznali:D juz teraz wiem czemu tak czesto jestes w Rogoźniku:D:D powiem ci ze ty nawet czesto kolo mojej chaty parkowales, ale wtedy to jeszcze chyba miales BMW;D
haa no dawno temu czasem się tam moje stare BMW własnie pojawiało:)
dzisiaj od razu poznałem furke to zamachałem:]
Ładnie tak po alejkach dla pieszych się alfą prowadzic:P :P a ja zawsze kląłem na wszystkich co się tam autami pchali hehehehehe ...no ale w środku tygodnia mogę zrozumieć:P
ps. kolega z shella na roździeńskiego to williamdrake :D