A ja niestety wypadam z grona szcześliwych włascicieli Alf...... Ale ja tu jeszcze wróce..... Za rok albo dwa kupie 159 SW 2,4 jtd.
A póki co pomykam po gliwickich i knurowskich drogach volvo V40 na klubowych ramkach ale alfaholikom nadal macham....
Printable View
A ja niestety wypadam z grona szcześliwych włascicieli Alf...... Ale ja tu jeszcze wróce..... Za rok albo dwa kupie 159 SW 2,4 jtd.
A póki co pomykam po gliwickich i knurowskich drogach volvo V40 na klubowych ramkach ale alfaholikom nadal macham....
Ramki www.V40.pl :-)
Kobe83 jutro rano wpadne z kablem i pokaże autko :-)
witam
dajcie znać jak coś sie bedzie działo jakis spocik itp
(mało czasu na przegladanie) Pozdrawiam
26 czerwiec spot w Bielsku http://www.forum.alfaholicy.org/malo..._ustronia.html
W tym temacie piszą o spotkaniu się w Tychach. A czy od nas ktoś jedzie. Czy każdy na własna rękę dostaje się do Tych?
Jak pisałem w temacie opisującym spotkanie w B-B i Ustroniu
- dla Gliwic i Knurowa - parking koło Auchan - będę między 7.15-7.30, (gdzieś przy rondzie - parking przy LM - na wlocie), Kobe - dla mnie nie ma problemu - mogę jechać za Tobą (w końcu ja nie mam nawigacji :)) - A4 do Katowic na 3 Stawy - na 8.00,
- z 3 Stawów - razem z Pfourulem przejdziemy do Tychów - na 8.30,
- z Tychów według planu Piotrasa :)
Nie widziałem poza Coxem osób z Zabrza - ale może w niedzielę ktoś dotrze pod Go Sport w Katowicach?
Mam też nadzieję, że nawet jeśli Kobe poleci prosto na Tychy to ktoś jeszcze dotrze pod Auchan,
dzisiaj o 14.00 Alfa świętowała 101 urodziny, oby w dobrej kondycji osiągnęła kolejne 101!!!
... niestety 101 Alf pewnie nie zbierzemy w B-B
A może jednak :) :) :)
dzięki Archi za mini spot nad stawem w Knurowie ;)
szkoda, że jakiś gn*j zrobił Ci przecierkę na tylnim zderzaku. mam nadzieję, że kamery nagrały to zdarzenie.
nakładki na pedały jednak na żywo lepiej wyglądają.
pozdrawiam,
Adam
ps. ryby wczoraj strajkowały :(
Kamery niestety też...:(
Ale czego to niektórzy nie zrobią żeby mieć dla siebie kawałek Alfy ;)
A spot mimo, że mini zaliczony - ja załatwiałem sprawy na policji i straży prawie do 19.00 :mad:
szkoda :/ może uda się spolerować. ewentualnie z AC, chociaż nie wiem czy masz.
w ogóle jest ktoś chętny na spot połączony z rybkami ? :)
znam kilka fajnych łowisk specjalnych w okolicy, gdzie płaci się kilka zł za wędkę, jest grill - można posiedzieć i pomoczyć kija :D
pozdrawiam,
Adam
Jestem mocno za ... sprzęt jakiś tam posiadam ale nigdy nie ma czasu .Tylko koniecznie łowisko gdzie nie trzeba karty....Pozdrawiam