Piotrek Ty masz zbiorniczek na pasie przednim.U Ciebie jest tylko silnik V6 resztę masz z TSa dlatego do coniektórych rzeczy będziesz miał łatwiej:)
Printable View
Piotrek Ty masz zbiorniczek na pasie przednim.U Ciebie jest tylko silnik V6 resztę masz z TSa dlatego do coniektórych rzeczy będziesz miał łatwiej:)
ale zawsze cos :)
Akcja!dziś stacja benzynowa,ja tankuję a pan z CPN-u,Kurde!!ale musi mieć silnik!?pytam dlaczego?(silnik nie gaszony podczas tankowania),a miły pan mówi do mnie:SŁYCHAĆ!!!;)!!tak ładnie mruczy!!:o!!
Ja mu na to Alfa Romeo V6!zresztą w firmowym polarku byłem,więc!nic dodać,nić ująć!!:P!
To jak Ty otwierasz korek wlewu skoro kluczyki w stacyjce?
Andrzeju!!nigdy go nie zamykam na kluczyk!!Alfa ma takie zapotrzebowanie ,że nie ma sensu zamykać na kluczyk!ale sytuacja bardzo miła i fajna że ktoś,kto na co dzień tankóje VW,usłyszał coś innego,dostrzegł to i zwrócił uwagę!;)!nadmieniam pan był trzezwy!!:D!
No ale musi to być człowiek który choć troche zna się na motoryzacji :D
Bez przesady az takiego apetytu to nie ma, ja tankowałem raz na tydzień
Ja też raz na tydzień!za dwie stówki!:D!ale po takiej rozłące to i tak nie dużo!
Pierwsza runda w PG zaliczona!teraz czas na drugą!tylko,muszę na nią zapracować!:o!ha,ha!!
Ja też nie zamykam a tylko dlatego że raz mi zamek zastrajkował i już łajzie nie ufam:D