dziękuje za odpowiedz , wymiatacie :P
dziękuje za odpowiedz , wymiatacie :P
jak ma 3 piny i o ile fabrycznie nie była w bagazniku to tak;)
ta wtyczka jest do sprawdzenia ABS poprzez komputer, można zobaczyć który czujnik jet niesprawny i pewnie jakieś parametry jeszcze
panowie co myślicie o zrobieniu maski w karbon...:)???;)do tego czerwone autko i czarna felga...??;)będzie dobrze wyglądało..??bo się zastanawiam nad tym...;)
Karbon nie - Alfa nie Golf, w swoich naturalnych kolorach wygląda najlepiej
Ja powiem tak - jeżeli to byłby faktycznie karbon, to jak najbardziej.
Ale oklejenie blachy folią karbon to tak samo jak w "Samych swoich" świnię na kabana przerabiali :D
A osobiście w czerwonym aucie wolę białą felgę ale co kto lubi.
Czerwone auto, biała felga, czarny dach i spojler a wszystko okraszone oklejeniem w DTM, ja tak to widzę.
na pewno będzie czerwone auto i czarna felga...;)a co do tego dojdzie to się jeszcze zastanowię...:)panowie pytanie...:)alfa gubi ciśnienie oleju...:(panewki sprawdzone i są ok...zero śladu jakiegokolwiek użycia...pompa olejowa nowa ...:)panowie pomóżcie bo szkoda mi wywalać ten silnik na złom i kupować drugi...:(
ale : strasznie słychać popychacze chydrauliczne a jak jest zimny to już w ogóle...:(może to byc wina popychaczy....??
- - - Updated - - -
jak ktoś trafi co to może być i czego to jest wina ma w prezencie lita;)!!!!
Gubi na manometrze przy zewnętrznym pomiarze czy gubi na swoim czujniku/liczniku? Bo jak na swoim, to czujnik :P