Jeśli nie będzie następcy 159 to będzie Lexus IS 250 Ostatni cywilizowany samochód z charakterem
Printable View
Jeśli nie będzie następcy 159 to będzie Lexus IS 250 Ostatni cywilizowany samochód z charakterem
czemu cywilizowany:)?
Miałem okazję ostatnio przejechać się IS 250 ,wewnątrz auto takie sobie jak dla mnie (o gustach się nie dyskutuje :P ). Prowadzi się nawet nieźle,ale ogólnie wrażenia zbyt wielkiego na mnie nie zrobił... Dużym plusem na pewno jest tylny napęd :cool:
Ja wczoraj zamienilem swoja 166 na Lagune 2.2 initiale, diesel. Oczywscie chcialem kupic cos innego np. Vel Satisa ( tak, podoba mi sie to auto ) ale zona sie nie zgodzila. Alfy nie moglem sprzedac za zadne skarby wiec postanowilem sie zamienic, sprzedac Lagune i kupic wtedy cos innego. Po glowie chodzi mi wlasnie Vel Satis ( jezdzilem juz ) i BMW 7, X5 i SantaFe. Ogladalem tez Optime w salonie, ladne auto szczegolnie w bialym kolorze, w srodku jednak jakosc materialow moglaby by byc ciut lepsza ale generalnie piekne auto.
Jesli Lexus to dla mnie GS 460h z przekladnia CVT. Piekne pojemne i szybkie auto nie spalajace 20l Insygnia tez jezdzilem, srodek i jakosc materialow jest znakomita szczegolnie w wyszych wersjach. Oszczedne i dobre silniki diesla. Alfa Romeo nie ma obecnie w ofercie auta ktore chcialbym kupic.
A jakie insYgnia chcesz kupic? papieskie? ;) Jesli chodzi natomiast o Opla InsIgnia to ciekawa propozycja.
Mialem wersje cosmo z 2.0CDTI 160KM. Auto bardzo poprawne, ale brak emocji zwiazanych z prowadzeniem - chociaz wyglad mi sie bardzo podobal (poliftowy tyl mi juz nie podchodzi). Super na trasy z racji wygodnych foteli (mowa o tych sportowych). Ale dosc glosne przy duzych predkosciach >140km/h no i ociezale. W ogole nie czuc tych 160KM...
Tez Mazda 6 mi sie podoba (z zewnatrz), ale z tego co piszecie to nijak sie przeklada na stylistyke wewnatrz. Slyszalem, ze z racji odciazania auta przyoszczedzili na wygluszeniu, dlatego taki halas...
Od nowego roku ma być dostępny na rynku europejskim nowy ford mustang. Na fotkach wygląda nieźle...