Pojawilo sie az 5 alfek :) Bigben zadowolony z kilku informacji i podpieciu pod kompa. Pozdrawiam.
Printable View
Pojawilo sie az 5 alfek :) Bigben zadowolony z kilku informacji i podpieciu pod kompa. Pozdrawiam.
zadowolony to on będzie jak rachunek za naprawy zobaczy :P
Kto to widział się spotować w piątek! Sami bezrobotni w Bytomiu?:P
Następnym razem załatwie sobie urlop:)
Mój alfiszon po małym dzwonku przeszedł lifting twarzy i jest gotowy do spotowania... btw. Kudłaty kiedyś zastanawiałeś się, jak łamie się maska w Gtv:P Zapraszam na oględziny;)
hahaha, w przyszłym tygodniu się zgadamy ;)
też im zadałem to pytanie jak staliśmy pod Kopcem, ale tylko się zaśmiali, ja pognałem do roboty po kilkunastu minutach
Spotkanie udane ale pare rzeczy trzeba zrobic;), rorzad, olej, klocki i tarcze Adam dzięki, Kudłaty byłem dzisiaj z dzieciakami w DSD widziałem Twoją bele ale Ciebie niestety nie, dzieci zadowolone a impreza przednia, było na co popatrzeć.
Pozd dla wszystkich
jak chodziłeś po trasie i byłeś na odcinkach, to mogłeś mnie nie poznać, bo w oczojebnej kamizelce sędziowskiej i jeszcze wczoraj w kapeluszu (chowałem twarz przed słońcem, bo się w sobotę przypiekłem), to wyglądałem inaczej ;)
Odwiedziliśmy wszystkie, szukałem Cię raczej po cywilu gdybym wiedział że sędziujesz to pewnie bysmy trafili na siebie. Zrobiłem parę fotek a fakt pogoda dopisała.
PS Fajnie wyglądały maluchy na swoich małych motorkach, widok bezcenny:)
byłem na pierwszym odcinku, najbliżej DSD
może i mnie masz na fotce ;)
Niestety nie załapałeś się:D a byłeś w kapeluszu?, GoNiuS nie mijaliśmy się wczoraj czasem na Bańgowie?
tak, w kapeluszu, bo mi czoło w sobotę przypiekło i się chować musiałem :P
Goniusia mijałem na Dąbrówce w niedzielę ;)