Tez tak myślałam ale jeszcze nie tak prędko ta wiosna przychodzi,weekend i przyszły tydzień ma być jeszcze zimowy!
Printable View
Tez tak myślałam ale jeszcze nie tak prędko ta wiosna przychodzi,weekend i przyszły tydzień ma być jeszcze zimowy!
A jak moja różni się tylko dywanikami... ;)
Moja miedzy zima a latem nie różni sie niczym. No, może w lecie jest czysta a w zimie raczej różnie bywa....
Ja też zostaję przy 15'tkach tak jak było, więc bez zmian :)
oglądając prognozę pogody na przyszły tydzień chciałbym z tego miejsca pozdrowić wszystkich którzy zmienili już opony na letnie :lol:
opierając się na własnych doświadczeniach, chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy wierzą w prognozy pogody ;)
Taaaa, z powrotem zimy jest jak z końcem świata. Miał już być w tym roku parę razy i tylko jest przesuwany co tydzień. Dzisiaj tylko trochę prószy śnieg z deszczem przy plusie, ale w niczym to nie przeszkadza letnim kapciom jeżeli ma się głowę na karku i nie jeździ jak statystyczny kierowca audi. A jak ta woda by przypadkiem zamarzła na drodze i byłby lód, to powodzenia i na zimówkach. :P
Ja mam od 3 tygodni letnie na tyle, bo mi zimowa strzeliła i nie było tragedii na śniegu. Trochę trzeba było uważać i tyle. A jak się chciałem pobawić to boki bez ręcznego dało się robić :D