i nawet moja dziuńka sie załapała.
DZIUBASEK99 :) ... to taka naklejka jak na focie numer 6 :?>)
Super.Tyle 166 w jednym miejscu to naprawqde miodnie wygląda!! wiecej fot!!!!!! zacnie zacnie panowie i panie!
Na plebanie Ci nie dam bo mam kose z księdzem :) Mam lepszy pomysł Możesz mi zrobić to o co Cie poprosiłem a bardzo chętnie przyjadę do Ciebie na przymiarki i przy okazji odbiorę nalepeczki Oczywiście jeśli to problem to dam adres do wysyłki :)
- - - Updated - - -
Wiem Wiem domyślam się I nie dziubasek :)
Znalazłem fotkę kolejnego małego alfisty
Załącznik 99759
My również bardzo dziękujemy za super organizację i stworzony klimat :) Warto było przejechać te kilka kilometrów ;)
Zdjęcia aut ode mnie :D
https://plus.google.com/photos/10693...MncmKzm4qj8gAE
Filmików też jest trochę. Wrzucę rano jeden przejazd a z resztą czekamy aż gipsik zmontuje co nie co :D
Brak dostępu...
A teraz? Pierwszy raz udostępniam zdjęcia przez to coś :P
Zacnie! foty z kolumny są zajebiste. brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! napatrz3ec sie nie moge! auta piekne, rózne wersje, rozne konfiguracje, kazda ciekawa.
teraz śmiga :)
i nawet filmik widzę... przełączam się oglądać!
---edit---
mniam :)
fajne alfy, fajny klimat..
chciałbym za rok moje obie 166 tam zobaczyć ;)
Huh... w końcu mam chwilkę czasu na zajrzenie na forum.. Marek wielkie podziękowania za ogarnięcie całości, pozostało czekać na przyszły rok i spróbować utrzymać koszulkę lidera ;)
A teraz śmigam ogarniać elektryke w domu, bo w nocy była burza i wyjeb.. mi większość urządzeń na tamten świat :(