Świeżo po myjni :)
Fajnie że sie komuś kolor podoba bo ja szukałem czarnej :)
Printable View
Pzdr dla oramkowanej, czarnej 159 na PO4E** zaparkowanej na Brzasku, niedaleko Żabki / piekarni ;p
Na warunki pogodowe- bardzo czysta :D
Nie wiem czy to forumowicz, ale pozdrawiam właściciela 156-tki zaparkowanej przy byłej straży pożarnej na Hetmańskiej :) Kozackie skórki w środku (czerwone) i ogólnie autko dość zadbane. Obok oczywiście moja "szczerbatka" (jeszcze nie założyłem sprysku na jeden xenon :))
Pozdrawiam wiśniową 147 na forumowych ramkach o rej. PSR... śmigała w Poznaniu na ul. Przybyszewskiego w kierunku ul. Bukowskiej :)
Ostatnio coś ciągle mijam (różne?) czarne 159 SW na Trójpolu, ilu was się tu sprowadziło? :P
+Muszę przyznacć,że ostatnimi czasy jakby wiecej furmanek ze scudetto na froncie lata po P-niu. Normalnie widywalem dwie-trzy alfy w tygodniu, teraz przynajmniej 3-4 dziennie! Oczywiscie królują 159, MiTo i 156 ale GT też sie często przewijają (ku mojemu zaskoczeniu).
Pięknieją nam te ulice :)
szkoda tylko, że poza kilkoma świadomymi mało kto macha :D
W makro to ja parkuję 159 :P
Te co mijam to jedna jeździ o 16 z Piątkowskiej od miasta skręca w lewo w kierunku Strzeszyna (pewnie JakubL), drugą co widuję to też koło 16 lata Solidarności od strony Castoramy dalej (co najmniej raz w tygodniu jak stoję na światłach na lewoskręcie MieszkaI/Solidarności w stronę Makro to przelatuje mi przed nosem) - albo to ta sama. Również często mijam czerwoną 147 koło Wyłomu. I zgadzam się z Lupusem, zdecydowanie się zagęściło, nie ma dnia żebym nie spotkał co najmniej jednej 147, 156, 159 lub 166. Tylu Niemców musi teraz płakać że głowa mała... :)
Przestałem natomiast mijać się z kolegą na Naramowickiej, za to przejeżdżam koło jego 159 na zimowych podkowach na Boranta :)
A Wy wszyscy macie ramki? Bo ja sporo Alf mijam, ale bardzo mało jest na ramkach. A jak nie ma ramek to nie macham, bo patrzą jak na debila ;)
I palą papierosy potajemnie zza filaru.... :D
Bo rodzice pacząąąą
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja ramek klubowych nie mam, ale mam włoską flagę na całej szerokości tablicy.
Ja macham tylko jak widzę ramki. A ostatnimi czasy praktycznie wcale ich nie spotykam
Wyryte rantem felgi
Ja mam i macham :-D
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
ramek nie mam, ale macham :ciao: ... czasami ktoś odmachnie
Pozdrawiam Kolegę Misia spotkanego dzisiaj przez przypadek na Mc Donaldzie w Jarocinie. [emoji2]
P.s Ciastko z jabłkiem bylo moje....[emoji13]
Pozdro dla kierownika oramkowanej, granatowej 147. Dziś na Hetmańskiej (ok 14:00 bodajże) mijałem lewym pasiorkiem swoją czarnulą :)
Każdy jada w MC, tylko nie wszyscy się do tego przyznają :D Ja tam się nie najem ;P
.................................................. .................................................. .........................
Pzdr dla oramkowanej 147, około 10:30, rondo Jana Nowaka Jeziorańskiego :)
Ja nie jadam, do czego się oficjalnie przyznaję. Ostatni posiłek w McD jadłem pewnie jakieś 20 lat temu.
Pozdro do bordowej 159 ma ramkach po 329 coś tam :-P
Wylot z Poznania :-P
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/01/445.jpg
Auchan Komorniki, teraz, pozdrawiam :)
Wyryte rantem felgi
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 przed momentem na parkingu w Pestce. Stales koło mnie :-)
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla Wlasciciela pięknej 159 Berlina 2.4, ktora dzisiaj dostala blachy PZ i parkowala obok mojej brudaski na Mateckiego.
P.s te felgi to z VW?
Pozdrawiam Ciemną 156 PSZ 46... po lifcie widziana w sobote koło 12godz we Wronkach na skrzyżowaniu przy moście.
Pozdrawiam [emoji1]
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/02/74.jpg
Ooo, to moja poprzednia! :)
Gdzie ją wypatrzyłeś Ebarti?
Cieszy oko, że wciąż jeździ!
Jeździ, jeździ, czasem ją widuje w suchym lesie i okolicach, a foto zrobione na smochowicach
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 przed momentem na Bułgarskiej. Była łapka :-)
Update: jeszcze jedno pozdrowienie dla kierowcy czarnej 159 SW na parkingu w Factory OUTLET Poznań :-)
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla ciemnej 147 spotkanej wczoraj niedaleko Nivea. Jechałem niebieską GT - łapki były.