Jeśli dobrze pamiętam to wczoraj mówił że się na urlop wybiera więc może był on :)
Printable View
Załącznik 45952
Dzisiaj jadąc przez Stalową Wolę zobaczyłem o to taki widok ;D Jadącą na lawecie policyjną 159 ;D
Nie mogłem ze śmiechu ;D Goniłem przez całą Stalową żeby zrobić zdjęcie, niestety jechałem sam i ciężko było mi zrobić zdjęcie z pozycji kierowcy ;// (przepraszam za marne zdjęcie)
Ale ciekawy widok to był ;D
Pozdro dla kierowcy srebrnej 156, widzianej pod MC'D w Mielcu koło 17.
no jasne że może się zdarzyć :D ale w dieselkach ;D ja mam benzynę więc pali mi przy -20 bez problemu ;D
---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:13 ----------
a właśnie, kolega też ma 159 taki sam silnik jak Ty, nie mógł dojechać dzisiaj rano do pracy, co 50 metrów gasł mu silnik i w końcu zrezygnował
Pozdro dla kolegi w 156(chyba) spotkanego dzisiaj na skrzyżowaniu przy Podkarpackiej:) Jechałem srebrną 147 z naprzeciwka i mrugałem długimi;)
hehehe ;D a niech ma ;D
a ja dzisaj na Sienkiewicza widzialem granatowa 166 RZE pozdrowilem kierowce ale raczej nie wiedzial ocb
ja nauczyłem się tylko migać do kolegów na klubowych ramkach resztę olewam ;P chyba że sami pozdrowią
nie ma to jak benzynka, ale podobno ma spaść cena ropy ;P
no nie ma jak benzynka tylko pali troche wiecej taka benzynka
Koledzy nie róbcie offtopu, macie PW do rozmów między sobą na inne tematy.
Mateo - widziałem Cię chyba wczoraj, jak wyjeżdżałeś spod Bliskiej (koło Biedronki w Nisku).
Ja zajeżdżałem srebrną E46 na rejestracji RNI 67PS, nawet miałem zamiar pomachać, ale stwierdziłem, że możemy się nie zrozumieć ;-P
A tak pamiętam że ktoś się przypatrywał i nie wiedziałem o co chodzi ;D Pozdrawiam ;D
dzixon
cypis-24
tomi1983
Qki
Nika
dzisiaj na kuligu w Suścu
Wczoraj na kuligu w Suścu:
Dzixon
Cypis-24
Tomi1983
Qki
Solek :)
A ja dziś widziałem Tomi1983 w Twierdzy w EFEZ-ie, też tam byłęm ale Ty już wychodziłeś :)
Pozdrowienia dla Kornela poznanego dzisiaj na Bliskiej w Nisku w ładnej czerwonej 156 (jeszcze bez klubowych ramek) :)
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 SW z klubowymi ramkami, którego właśnie widzę przez okno z biura na ul. Maczka ;) (zaparkowany przed sklepem Alimy Gerber).
Przy okazji pozdrowienia też dla kierownika/kierowniczki czerwonej Brery z czarnym dachem zaparkowanej pod biurem (jw. na Maczka) na wrocławskich tablicach DW.
pozdrawiam piekna blond wlascicielke czarnej julki (bez ramek) ktora mijalem niedawno kolo europy
Pozdro dla własciciela chyba ciemnej czrewwonej 155 na RPZ widzianej dzisiaj ok 4 rano w Tarnobrzegu pod takim wielkim budynkiem jakiejs firmy budowlanej obok PKP
pozdrowienia dla Kierownika ciemnej 155 na blachach LOP widzianej parę razy w okolicach Bełżyc, Chodla. Ktoś od nas??
pozdrowionka dla niebieskiej ALFY GT mijanej dzisiaj okolo 16-nastej w krosnie na rondzie.Pomachane odmachane,ale bez ramek.
Pozdrowienia dla właściciela GT, która stała dzisiaj koło 14:15 pod Halą Targową w Stalowej Woli. Blachy RST.
dzisiaja jeszcze nie ma 14:15 :)