Widziana: DTR00353 - Niebieska 156 SW - to ktoś od nas ? Stanąłem obok czarną 147-ką po lifcie na belgijskich blachach... Ale że wstydliwy chłopak jestem, to nie zagadywałem ;D ;D ;D
Printable View
Widziana: DTR00353 - Niebieska 156 SW - to ktoś od nas ? Stanąłem obok czarną 147-ką po lifcie na belgijskich blachach... Ale że wstydliwy chłopak jestem, to nie zagadywałem ;D ;D ;D
Germanista i wstydliwy???
Srebrna 156 SW FL dzis w Złotej widziana ;) mrygnąłem kierunkami ale chyba nie zauwazone ;/
Spokojnie :) Ja planuję w sierpniu kupować 156 albo 147 nową :) Miałem zamiast włożyć z 20k w swoją 156 żeby ją porządnie zrobić..ale nie wiem,bije sie z myślami czy warto, ładnie ją zrobię ale silnik...105KM niedługo zacznie nudzić, a co dalej? przecież nie zeswapuje bo komputer nie zagada...jak sprzedam swoją to łącznie będę miał koło 29 tys. z tym co już mam. I gryzę się z myślami co zrobić...także może się jeszcze okazać, że jak kit sie nie sprzeda to w sierpniu wyląduje w mojej nowo nabytej 147.
wg mnie nie ma sensu inwestować takiej kasy w 156kę ze 105 konnym silnikiem:P jak ja bym dysponował taka gotówką to kupiłbym sobie GTV w najmocniejszej wersji silnikowej i odpicował na max'a. Drugą alternatywą jest 147ka /w wersji 140 konnej bo mi się po liftowe mniej podobają:P/ i też bym w nią doinwestował, wgrał wirusa na 170KM i nie ma mocnych;)
pozdrowienia dla pana z czarnej 146 TD o rej. DZG widzianego dzisiaj pod makiem na karkonoskiej ;)
Pozdrawiam Gierka widzianego dziś na Stanisławowskiej ;) Rączki były :)
Żeby nie dublować ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...tml#post556723
Dodatkowo, pozdrawiam Panów ze 147 pod stadionem dziś.
Pod przedszkolem na Konwalii w Opolu srebrna 156 na ramkach AlfaClubu oraz na Chabrach Pani w ładnej 159:)
a ja dziś na Hallera około 8 widziałem piękną Brerę Spider - cudo
Pozdrowienia dla kolegi z pięknej czarnej belli z ramkami klubowymi widzianej dziś w Kudowie-Zdrój około godziny 10. Mrugaliśmy do siebie i machaliśmy :) ponownie pozdrawiam kolegę :) w godzinach po południowych około 19 to ja na ciebie machałem na przejściu dla pieszych :)
kogo widziałem dziś na trasie Kłodzko- Kudowa zdrój ?? po machałem do kolegi w srebrnej 156 i kolega mi odmachał :) a potem widziałem kolegów w oznakowanej 159 ale oni już mi nie odmachali :)
Kłodzko - Kudowa, to mogłem być ja bo tędy przejeżdżałem i machałem do wszystkich napotkanych Alf, między 16-18
Czarna/ granatowa 145 dzisiaj mijana kolo zamku w legnicy, machałem trabilem mrygałem i nic ... blachy DL, gdzieś ją juz widziałem
wroclaw, parking urzędu skarbowego stare miasto, wiśniowa Julka:)
A ja dzisiaj miałem mechaniczne spotkanie z Teddy`m84 i jego stryjem ;) moge serdecznie polecic zakład ;)
no i widziana jego 156 ;) nawet zostałem nią przewieziony hehe ;)
True. Pogadali - pomarudzili. Zapraszam następnym razem :)
W piątek czerwone 156 SW godziny wieczorne coś po 19 chyba było na Nowym Dworze pozdrawiam raz jeszcze, mimo że dla mnie dość pechowe spotkanie bo się sprzęgło skończyło w czasie jazdy obok siebie:P alfa wylądowała w warsztacie:D
Szklarska Poręba- srebrna SW na klubowych ramkach rej. EBE*** widziana dzisiaj.przez czarną 145. pzdr. ;)
Dzisiaj 156 DGL mijana na trasie Zlo-Lwówek
Pozdrawiam zulek1989, którego 166 (chyba jego bo miała ramki ;)) widziałem kilka razy w ciągu ostatnich 3 dni jak stała w Starej Bystrzycy pod kamienicą
Road Runner Pocieszny widziany o 20 na Kromera. Jechal w strone browaru...
Pozdrawiam. :)
A ja pozdrawiam kolegę z bodaj ciemnej 166 mijanego w niedzielę w godzinach popołudniowych na ul. Pilczyckiej.
W ostatnim momencie łapę zauważyłem i odmachałem :)
DZA55TM - czarna 166 - zna ktoś :) ?
Ma klubowe ramki... widzę ją b.często, ale kierowcę tylko raz (i nie zagadałem :)). Ciekawi mnie, czy to klubowicz, czy ktoś, kto po prostu kupił auto od klubowicza i jeździ z tymi ramkami :)
Pozdrawiam,
Wojtek
pozdrowionka dla Grześka -spotkany dziś około 17 koło DH Astry ;)
Dziś po 15tej na ulicy Dunikowskiego w Koźlu czarna 156 pomachane - odmachachane. Wczoraj na trasie gdzieś pomiędzy Sośnicowicami a Kędzierzynem również czarna 156, również pomachane- odmachane :)
Do kina się spieszyłem :P
Dzisiaj auto Tajniakosa pod domem :)
Jarek pół dnia ze Mną i strusiem po mieście i widziana masa alfów :P
Auto Carlosa u Intella, Intell pod wieczór na 8 krajowej, itp itd przed wieczór cały hyhy dzięki wszystkim dzisiaj za pomoc, która była nieoceniona. Dzięki chłopaki :)
ja dziś również masę Alf spotkałem : 1- srebrna 156 1.6 ts DW9461y w klubowych ramkach na parkingu przy CH Borek 2- potem na tym samym parkingu pan z czarna 166 3.0 v6 24v dłubał coś pod maską, przejeżdzałem i machałem tudzież nachalnie warczałem swoim boxerem ale był tak zajęty, że nie zauważył. 3- skrzyżowanie Hallera i Powstańców- czarna Brera przemknęła w strone Wiśniowej 4- zaparkowana 155 pod Magnolią 5- czerwona 147 jadąca w stronę PKS'u, starałem się dogonić ale ktoś mi drogę zajechał 6- zielona 146 skręcająca z Ślężnej w Kamienną :)
wczoraj znowu cała masa alf minięta na drodze . w tym 156 sw ramki klubowe na blachach eb... na parkingu Tesco.
Ja pozdrawiam blekitna (bardziej srebrna) 147 DTR XXXXX. Widuje ja dosc czesto pod wieczor na trasie na Trzebnice. Nawet sie Pan probowal scignac ze mna, jednak po za chmura dymu z wydechu niewiele sie wydarzylo :P