Nie może tylko przyjeżdzać :D
Printable View
Nie może tylko przyjeżdzać :D
oo kurde... sie nieżle zapowiada :P
ja dojade później...
hmmmm..... to ja na 17 30 się nie wyrobie bo idę do fryzjera na 17, do której będziecie na tym grillu??? bo nie wiem czy później przyjeżdżać czy nie
okej ja myślę że na 19 się wyrobie jak coś to będę dzwonić
organizator już wie że ja się spóźnie... intensywnie zajmuje się powiększaniem rodziny więc musicie mi wybaczyć :P o szczegółach i efektach opowiem już w samym Krakowie :)
Piter, ile będziecie siedzieć pod realem?
póki co to pogoda mnie martwi :( ale myślę, że z 10-20 min.
no i bardzo przyjemny gryl się nam udał ;) Aniucha i Bocian mieli dobrego pomysła ;) do następnego :D
kurde ja też bardzo chciałem przyjechać ale niestety się nie udało, a jutro ktoś będzie????
Super spocik ;) pozdrawiam wszystkich :) i do nastepnego spotkania ;P bo spodobalo mi sie :P
ja również dziękuję wszystkim za tak liczne przybycie :) i przepraszam za spóźnienie :) ważne że powiekszenie rodziny poszło zgodnie z planem :) do następnego :)
tym razem pozdrawiam Huberta i Oliwkę które po przejażdżce z wujkiem Marcinem w końcu chciały poczuć prawdziwą moc w TS'ie :) na GTA jeszcze przyjdzie czas :)
dzięki za miły wieczorek ;)
pojedzone, pośmiane, sprzęgło zj*bane ;D
ledwo sie do domu dotoczyłem
szczerze mówiać nie myślałem że aż tyle osób się zjedzie :D baaardzo pozytywnie ;)
Takie cykliczne spociki sa superowe :D i jak zwykle towarzystwo robi swoje :) milo bylo was wszystkich znow zobaczyc i oczywiscie nowe twarze ;) A co do Tuningu 147 ktora podjechala i nawet sie koles nie przywital to chyba nie trzeba mowic :P
Pozdrawiam
ja i marcin będziemy jakoś ok 21. W miejscu tym co zwykle :D
siemka, co do czerwonej 147 po "delikatnym" tuningu ktora podjechala wczoraj grilla, to sorka ale troche czas nas gonil i nie chcielismy na 30 sekund wysiadac, ale awaryjkami mrugnelismy:)
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10187562
namierzona
"SILNIK 1.6 16 V SPORT" - chłit matetingowy ?
hehe reklama dzwignia handlu jak to mowia:P gosc na poczatku myslal ze tam jest turbo takze nie miej mu za zle tresci ogloszenia:D
a my się baliśmy zagadać :D:D ja Was widziałam już w Zielonkach jak jechałam do Krakowa :) a potem na spocie dziwne teksty poszły i tak wyszla nasza znajomość języków obcych :D
SIEMAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D bo jest opcja zeby w tą środe zorganizować na szybkości może jakiś wypadzik na karty. Ma sie zjawić cały śląsk ( taki cynk dostałem ) wiec byłoby może pare osób. Wypowiadajcie sie byle szybko.... Może w końcu i ja sie pojawie :P
My z Lolą podobno będziemy w środę. Na karty raczej też się piszemy.
Znowu walka z Ligarem.Może wygram.........tym razem:)
ciekawy pomysl :D
to jeszcze brakuje nam jednej osoby do pary :) To zaklepie nam termin. Tylko wezmiemy 2 przejazdy czy 1 ?
jeden osmiominutowy proponuję
Cześć, melduje że wróciłem :) co z tą środą? :>
ja robie tak żeby być, ale nie wiem czy będę :) ale jak będę to będę a jak mnie nie będzie to też będę ale sercem :)
ayem wiem bo cie widziałem. Jest spocik i z tego co widze to nawet ja bede :D
---------- Post dodany o godzinie 20:25 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:46 ----------
Tor klepnięty na 10 min. Tyle ze musimy sie spotkac o 18:00 bo mamy klepniętą rezerwacja na 18:30. Pasi ?
Witam ja chetnie pisze sie na spocik i na karty jesli jest jeszcze miejsce?????:) Ligar drżyj bo przyjezdrzam wrrrrrryyyy
mmmmhhhhhrrrrrrr juz sie nie moge ciebie doczekać.
ZBIÓRKA O 18 !!!
nie wiem czemu wczorajszy post się nie dodał...ja będę, ale nie będę jeździł..