witamy nowego kolegę :D Alfe często widuje na mieście :) ładnie się prezentuje... po rejestracji widać że chyba nie długo użytkujesz Alfę ? A co do spota to można coś zorganizować... jakieś propozycje ?
Printable View
witamy nowego kolegę :D Alfe często widuje na mieście :) ładnie się prezentuje... po rejestracji widać że chyba nie długo użytkujesz Alfę ? A co do spota to można coś zorganizować... jakieś propozycje ?
Sierpc wita i zapraszam wszystkich Alfistów ;]
No witamy nowego kolegę Alfistę :D no i zapraszamy na spociwa :D
Może coś teraz w weekend?? Co wy na to?
Mi za bardzo nie pasuje , chyba że wieczorem :)
Cóż to zostaje nam ewentualnie na pfm-ie u Opla się spotkać gdyż 22.04 jestem na otwarciu VAG:)
Sasza żeby cię tam nie zlinczowali hehe :D
Wiedza, że mam Alfę i nawet im się podobała:) Bez zaproszenia na pewno bym nie jechał:)
Panowie potrzebuje dobrego mechanika w plocku ktory ogarnia alfy i ustawil by twin sparka bo chyba to jest przyczyna duzego spalania
Pozdrowienia dla posiadaczki/posiadacza czarnego MITO na klubowych ramkach:)
rdk wymień tą prawą żarówkę bo kobita mandat dostanie, już któryś dzień z kolei widze jak sie kręci po mieście hehe
hehe groszek palniki leza ktorys dzien w domu brak czasu na zalozenie i dodatkowo czekam az koleszka podrzuci mi przetwornice bo te co mam cos mrugaja i wku$%#@*& mnie ostro :):)
Pzdr
Piotrek a Ty co tak sie dzis lansowales na obwodnicy wloclawka ? :-) widzialem Cie dzis ok 19:-)
Nie moge se przypomnieć:cool: ale czemu nie mrugałeś i nie trąbiłeś???:confused: ;)
Bo nie jechalem Alfa i nie kierowalem :-)
a to fakt, nawet nie zwróciłbym uwagi:D
To kto sie wybiera na pfm-a?? i o ktrórej wogule?
Sasza chodzi Ci o niedziele ?
No no, niedziela i Radziwie:)
---------- Post added at 08:07 ---------- Previous post was at 08:01 ----------
Z tego co zobaczyłem to od 10, ale jakoś nie bardzo się widzę o tej porze tam, sam z nimi:P
Ja pewnie zalece i to od rana wiec sasza przybywaj w razie czego :D
Dla przyponienia
Start
9:30 Pl. przed Teatrem
http://img849.imageshack.us/img849/4725/25358193.jpg
Koledzy mam pewien problem z krzywą felgą aluminiową. Czy znacie jakiś dobry zakład w Płocku, który zajmowałby się prostowaniem felg. Super byłoby gdyby robili to od ręki, bo z tego co się orientuje to w Sierpcu wszyscy je gdzieś wożą i trzeba czekać kilka dni.
Będę wdzięczny jak coś polecicie,
Pozdrawiam
Możesz tutaj zobaczyć
http://hotel-opon.pl/oferta.html
No Panowie sezon w PŁOCKU oficjalnie rozpoczety :)
Bylo bardzo fajnie :D
Kilka zdjec od kolegi z P-F-M'u na goraco :)
http://www.facebook.com/media/set/?s...1¬if_t=like
Na wieksza foto i viedo-relacje troche trzeba poczekac :)
Pzdr
Panowie co taka cisza w eterze?
Piekna pogoda może pomyślimy nad jakimś spocikiem pod koniec Maja ?
Witam Kolegów , dawno sie nie pojawiałem na forum ale z przyczyn pracy zapie***l miałem prze ostatnie kilka tygodni, moje autko śmiga , narazie bez żadnych zmian, za około 2 miechów remont zawieszenia będzie u mnie wiec 2000zł pęknie jak nic no i co dalej w czystej benzynie, jak cos to sebaaaaa daj znac na tel. to postaram sie przyjechać
3m sie.
Witam wszystkich jestem nowy na tym forum i jestem szczesliwym posiadaczem alfy 156 1,6ts jesli bedzie organizowane spodkanie w terenie plocka wloclawak bo bede wdzieczny za informacjie
Zdradziłem Alfę z Niemką, ale nie byle jaką. Teraz jestem posiadaczem MB CLK 200 Kompressor (193 KM) z 1999 roku, jeśli będziecie organizować jakieś spoty chętnie wpadnę i przy okazji zaprezentuję rakietę :D Jak na samochód sprowadzony z Włoch ma parę niedoskonałości: otarcia na listwach, zaśniedziałe i zaniedbane ranty alufelg, poprzedni właściciel chyba na pewno jarał szlugi w samochodzie. Parę szczegółów do poprawy i będzie wyglądał kozacko :) Wiecie gdzie można dać samochód do polerowania w Płocku i czy polerują tam też ranty alufelg?
Załącznik 55234
Witamy kolegę atos103 na forum :) Jak coś będzie się działo damy znać :)
No to Duster gratuluje zakupu, szkoda że to nie Alfa np 166 :) No ale taki Twój wybór :) Powiedz jakie wrażenia z jazdy ? Musisz podjechać chętnie zobaczę jak Mietek w realu się prezentuje :)
Dziś kupiłem, jeszcze nie jest zarejestrowany, ale po wstępnej rundce morda sama mi się cieszy. Jest szybko i wygodnie, na żywo wygląda jeszcze lepiej, jest lekko glebnięty i wydaje się być przez to szerszy. Alfy są bardzo fajne ale ja z natury nie mogę usiedzieć w jednym miejscu, zresztą zawsze chciałem mieć w124 coupe, trafiło się trochę grosza więc dołożyłem i mam następcę. Jak będę bogaczem to kupię sobie jakiegoś Merca AMG bo nimi jaram się najbardziej XD
Hej
xDusterx
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...ser-online.png ja znam osobę gdzie polerują i całkiem tanio boryszewie za rondem koło budmatu boryszewo 118 , jak coś to mogę załatwić tel. jak potrzeba
---------- Post added at 22:17 ---------- Previous post was at 22:14 ----------
A teraz z innej beczki , moja bella padła , :( , pasek rozrządu pękł zawory pogięte itp., i lipa teraz mechanic oceni czy wymiana czy inny silnik wstawiać co bradziej opłacalne.
Bielik możesz podać nr na forum może komuś się przyda też. Kurde, szkoda Alfy ;/ Daj znać co dalej z nią będzie.
Duster ciekawy ten Mercedes, taka zmiana z Alfy nie jest zła:) ale ja wolałbym 166:)
Seba TY piracie:)!!! Pewnie mnie nie zauważyłeś nawet wczoraj??
Pozdro dla saszy, widzieliśmy się już pare razy na mieście:)
Bielik no to narobiłeś ambarasu :| Zmieniałeś wogóle pasek w niej ? Wydaje mi się że lepszym rozwiązaniem będzie drugi silnik...
Krzychu gdzie mnie widziałeś i czym jechałem ? :)
Siema , sebaa słuchaj zmieniałem pasek jakieś rok temu i padł uszczelniacz od pompy wspomagania i leciało na pasek w małych ilościach aż go szlak trafił i padł rozrząd, a na tym pasku zrobiłem tylko 20tys. jutro grubo po południu będę znał koszty jakie będę musiał ponieść
Ps, w piątek będę miał kontakt do tego kolesia co poleruje karoserie i inne elementy samochodu , osobiste się z nim spotkam i spisze tel. od niego
Krzychu czy to byłem napewno ja :) Moja Alfa od niedzieli stała aż do dziś :) bo linli biegów nie domagały :)
Bielik no to ostry nie fart :( szkoda silnika :( miejmy nadzieje że skończy się na skrzywionych zaworach ... Co to jest 20 tys ? Jak miał byś nalatane z 80 to może poprostu brak szczęścia ... Ale nie 20 tyś ...
Pozdrawiam i pisz co dalej z Bella
Seba, no wydaje mi się ze to Twoja Alfa:)
zdążyłem zobaczyć połowę boku i tył, czarna, czarne szyby, klubowa ramka... jeszcze na dobrzyńskiej to pomyślałem że to Ty tak jechałeś:)