czy to się komuś podoba czy nie, jest coś takiego jak województwo śląskie :)
--------------------------------------------------------
zapraszam >> http://zapytacz.pl/
Printable View
czy to się komuś podoba czy nie, jest coś takiego jak województwo śląskie :)
województwo a śląsk to dwie różne sprawy ...
Dodano po 2 minutes:
jak dla ciebie mieszkaniec śląska to ktoś z Częstochowy ( woj. śląskie ) albo mieszkaniec np Zwardonia ( woj. śląskie ) albo mieszkaniec Sosnowca, Dąbrowy Górniczej ( woj. śląskie ) to nie mam pytań ...
Tyś jest mieszkaniec województwa śląskiego, a nie śląska :D
a ten zapytacz to kolejna zapchaj dziura gdzie każdy normalny co potrafi szukać i myśleć logicznie nie potrzebuje tej strony... :D albo dla kogoś kto nie ma znajomych i nie może z nimi przy piwie i grilu pogadać o pierdołach :D
jestem mieszkańcem Dąbrowy Górniczej - Zagłębie
i żaden ze mnie mieszkaniec Śląska
województwa śląskiego owszem - ale Śląska nigdy
Masz poprawiłem. Faktycznie użyłem skrótu myślowego, który mógł zostać źle zrozumiany :)
Oczywiście chodziło mi o województwo Śląskie
się potem dziwić , ze w tv mówią pierdoły że na śląsku w Sosnowcu miał miejsce wypadek ...
jak sami mieszkańcy tegoż regionu jak widać mają kłopot z określeniem swojego położenia ...
Jak dla mnie to jestem z Podbeskidzia ale ok mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa
godej mie tu po waszymu chopie :lol:
Kierowco czarnej 166 na cieszyńskich blachach, który wyprzedzałeś mnie wczoraj, po 15-tej, przy wyjeździe z Goleszowa na Cieszyn.
Niech Ci tłoki jeszcze dzisiaj blok opuszczą, najlepiej w towarzystwie panewek i zaworów, niech Ci rdza ją żre 24/365, żebyś elektryka nie opuszczał przez najbliższe pół roku, niech Ci i....to prawko wezmą najlepiej już jutro rano!!!
To, że wyprzedzasz trzy auta za jednym zamachem to nic, to że robisz to na podwójnej ciągłej to też da się oko przymknąć, to że miałeś na blacie co najmniej 100 w zabudowanym też bym przeżył, ale że matole wyprzedzasz ciąg samochodów w miejscu gdzie jest łuk pionowy i poziomy i nic kompletnie nie widziałeś, czy coś jedzie z naprzeciwka, to życzę Ci tego co napisałem powyżej.
Gdyby jakieś auto jechało, to nie dość że byś zabił siebie i kierowcę auta z przeciwka, to jeszcze pewnie na OIOMIE spotkalibyśmy się wszyscy kierowcy i pasażerowie wyprzedzanych przez Ciebie aut.
Mam nadzieję że ten ostry manewr powrotu na swój pas, po zakończeniu wyprzedzania trzeciego auta, jak już widziałeś że masz ciepło, ale na szczęście nic nie jechało,dał Ci trochę przynajmniej do myślenia w tym Twoim pustym łbie.
Witam :)
Pozdrawiam alfaholika, który wczoraj wieczorem zostawił mi klubową wizytówkę za wycieraczką na Niwce w Sosnowcu (czarna 159) :). Jeśli to czytasz i masz ochotę, podbij na PW.
Witam chce kupić jakąś 147 w naszym regionie od właściciela co dba o belle mam jedną 159 i chciałem zapodać synowi 147 jakieś propozycje to prosze pisać ozi73
Przenikam po prostu w szeregi wroga :jester:
ma ktoś do załatwienia przegląd :D?
nigdy nie miałem z tym problemów ale ostatnio wzięło mnie aby przyciemnić szyby z przodu i może być problem następnym razem :(
Zbieraj resztki zarcia od poniedzialku i zrob w niedziele danie "przeglad tygodnia"
Z ciemnymi szybami tez mozesz taki przeglad zalatwic
:p
a jo wim kaj po bliski idzie zrobic przeglad nojwiynkszego nawet trupa :)
-bez recznego, bez podbitej LPG, z wybitą przednia szybą, z szybami 100% przyciemnionymi, z lampami dymionymi, nawet roz mi sie udało tam podbic jak przyjecholech uno od znajomego bez prawego błotnika (!) i jak wjechol na szarpaki malo sie nie rozleciol... potem cza bylo go wypychac ze stacji bo juz nie odpolił, ale przeglad przeszol :P za 30zł dodatkowo...
niestety kaj jest ta stacja z racji by jachronicprzed nieuczciwa konkurencjamoga zdradzic ino na SPOTACH pod go sportem :)
To zdradzaj tym burakom co to szrotem zlomem jezdza powodujac niejednokrotnie zagrozenie na drodze i uciazliwosc dla innych...
O ile przymkniecie oka na jakas pierdole itp w miare rozumiem o tyle daleko mi do chwalenia przegladow trupow bo kiedys i ty na takiego trupa mozesz trafic na drodze w roznych sytuacjach
Pozdrawiam ;)
dlatego godom bocian ze moga zdradzic kaj je takowo ino na spocie i ino alfiście :)
bo czesto i alfe coś trapi, no nie godom bo roz kumpela przyjechala zgnitym matizem i nie podbili..
jak pedziol, linka z recznego mogla 5min temu strzelic, szyba od kamyczka moga peknac za winklem ale podłużnica i próg nie zgnije za 15 minut :)
takze wszystko dla ludzi ale z głową !!
A po co z trupem na przegląd jechać?Przecie dowód rejestracyjny wystarczy. :-P
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
z trupem to sie jedzie limuzyną na smyntorz abo do jakiej spalarni
Jak jadę na przeglad to często też im chcę dać dodatkowo na piwo, ale po to, żeby mi coś znaleźli.
Poważnie.
Z przeglądami to czasem jest po prostu tak że mam ochotę zatłuc gościa który to robi - usra się o jakąś głupią kontrolkę świecąca z poduszki i twierdzi że przez to przeglądu auto nie może przejść (niby jakim prawem? :O ) a zawieszenie mu każę przetrzepać dokładnie jak tylko się da (podkreślając że niedługo jadę na wakacje daleko i zrobię dużo kilometrów) to twierdzi że luzów brak i jest super, a po tygodniu przy okazji np. wymiany oleju okazuje się że drążki są wyebane jak nie wiem co i luzy jakieś na wahaczu.... paranoja..
Głupia świecąca kontrolka wyłącza cały system. Wiec jeżeli ktos wymusi ci pierwszeństwo tracisz żeby, łamiesz nos itd wiec jednak nie pierdoła a Twoje zdrowie.
Takie samo Twoje bezpieczeństwo jak sprawne hamulce czy zawieszenie.
Oskar oczywiście że ze świecącą kontrolką nie przechodzi się przeglądu. Zawiasu w alfie nie potrafią sprawdzać w SKP stąd pewnie problem...a tu ropzorządzenie...https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j...,d.bGE&cad=rja
ciekawe tylko kto tak sprawdza pojazdy ;)
lolo - na wielu stacjach ( nie jak to u nas bywa ) to diagnosta wsiada do autka więc widzi kontrolki :-)
Aż ja to na stacji u siebie sprawdzę przy okazji przeglądu. Wyłączę poduszkę pasażera i ciekawe, czy się doczepi.
Ręcę opadają. Warto tak jeździć bez poduszek?
Przecież one kosztują grosze:
http://allegro.pl/listing/listing.ph...e=category-620
Lolo, to jest SYFON... jak on ma czytać dokładnie i ze zrozumieniem skoro jest Syfonem a jak wiadomo Syfon jest przeważnie brudny/zapchany przez co ciężko mu czytać :D
nie znalazlem tematu do pozdrowien wiec napisze tutaj.Pozdrawiam czerwona 147 (chyba z ramkami) pod Ocynkownia Śląsk w Częstochowie, pozniej czarna Brere gdzies w centrum(nie wiem gdzie), kilka alfiatek 156 i 159 widzianych w Czestochowie oraz 2 czerwone Ferrarki,pomaranczowe Lambo, Czerwone Porsche Carere, szarego Nissana GTR-a widzianego gdzies na trasie z Czestochowy na Katowice.Nie wiem gdzie widzialem dokladnie wszystkich bo jechalem autokarem:D i mowie do zony licz wszystkie alficzki:D
Piter co ty dupisz, jest temat Przywróćmy tradycje witania
a moze i jest ale nie znalazlem.Chyba w nim kiedys pisalalem nawet.Trudno tutaj chyba tez mozna??Pawełku podeslij linka to skopiuje i wkleje tam
Znaczy jest - ale sie pozdrawia raczej alfy i forumowiczow a nie porsie nissany czy tam inne lambo
P.s.
Pozdrawiam panow w 159 na ramkach SC ... na bramkach w krk na A4 w czwartek do poludnia
bociek alf tez bylo kilka,a to ze mnie takie szczescie spotkalo zobaczyc jedno po drugim ferrari, lambo i GTR-ka to tez musialem napisac.Jest jakis tor w okolicach Czaestochowy bo to wszystko jechalo w kupie i tak sobie pomyslalem, ze moze gdzies chlopaki brykali