Witam. Jestem zainteresowany dwoma znaczkami, przód i tył w kolorze AR 156. Proszę o dane do przelewu.
Printable View
Witam. Jestem zainteresowany dwoma znaczkami, przód i tył w kolorze AR 156. Proszę o dane do przelewu.
@wiertlo naklejki super wykonane. A gratisy przeszły moje najśmielsze oczekiwania.Wielkie dzięki
Witam, poproszę o dane do przelewu, chciałbym kupić dwie naklejki w kolorze przód i tył do AR 156. Pozdrawiam.
Witam
Ja też bym prosił o dane do przelewu chcialbym zamówic dwa znaczki do 156 w kolorze.
pozdrawiam
Witam! Jestem zainteresowany naklejkami na przód i tył (komplet) w kolorze do 147 przed FL. proszę o dane do przelewu na PW.
Witam,
Chciałbym zamówić znaczek na przód do AR 159. Czekam na pw :)
Hej wiertlo :)
Ja znowu za naklejkami do Ciebie :)
Tym razem zamawiam naklejki na przód i tył do AR SPIDER. To będzie chyba taki sam rozmiar jak do gtv...
Dane do przelewu poproszę na PW.
Pozdrawiam :)
Ja również proszę o info na PW z danymi do przelewu. Potrzebne logo przednie do AR 159.
Pozdrawiam
Nie będę oryginalny ze swoją prośbą
Proszę wiec o dane do przelewu na PW, ponieważ potrzebuje 2 sztuki naklejek na przód mojej Alfy 156 (2004r po FL)
Z góry dziękuję i pozdrawiam
poszedł PW z zapytaniem:)
Pozdrawiam
Potrzebne 2 sztuki w kolorze do 156 FL, poprosze o dane do przelewu
Nadal interesuje mnie logo na tył do 166 przed liftem jeśli to różnica. Jeśli trzeba kupić przód + tył to ok.
Daj dane do wpłaty i czas oczekiwania.
Cześć wszystkim,
zamówienia z grudnia i stycznia wysłane, około środy koperty dojdą!
Pozdrawiam i serdecznie dzięki wszystkim za zamówienia i cierpliwość.
Cześć potrzebuje 2 szt. w kolorze do AR 156, proszę o dane do przelewu
wiertlo,
przepraszam że nie będę czytał wszystkich stron, jestem za leniwy jakbyś kolego podrzucił ile kosztuje coś takiego dla AR 156 z 2001r. na przód i tył ? i oczywiście koszt wysyłki to bym był zobowiązany.
Napisz PW, to od razu dostaniesz dane i koszty ;)
Dostałem list, wszystko oczywiście ok, jak zwykle miły akcent w postaci gratisów których de facto dostałem więcej niż właściwego zamówienia. Z czystym sumieniem polecam.
Pozdrawiam
Adrian
Również gorąco polecam. Ilość gratisów - aż sie zdziwiłem czy to do mnie :)
Polecam.
Dziękować,list doszedł jestem wielce zadowolony,co kolejne zamówienie gratisów przybywa polecam :P wszystkim!
Witam,proszę o dane do przelewu i koszty zwiazane z zakupem emblemat przód ,kolor do AR 2000r
Jestem zainteresowany - 2 szt do AR 159. Prosiłbym o dane
Jestem zainteresowany zakupem dwóch naklejek do
Alfy 166 lift (2003+). Proszę o dane :)
Jestem zainteresowany - naklejka na grill do alfy 156 przed liftem zewnętrznym, ta czarno biała. Również proszę o dane :)
Jestem zainteresowany dwiema sztukami w rozmiarze 74 mm.
Kolega Wiertło chyba gdzieś się zakręcił :confused:
ile mnie by kosztowal sam znaczek kolorowy, moj juz troche wyblakl... tylko ze wysylka za granice ;)
czasami chwila minie zanim odpisze, wiem z doświadczenia, uzbrójcie się w cierpliwość, ręczę że warto :)
oby oby czekam już na info trochę:)
Ja też bym chętnie 2 naklejki kolorowe zamówił, poproszę tylko dane do przelewu.
siemka, wszystkim z niecierpliwionym i zainteresowanym wieczorem dzisiaj odpisze na pw, dzięki za zainteresowanie, na forum zagladam raz na kilka dni, kiedy czas wolny pozwala,
pozdrawiam!
Proszę o dane do przelewu i cena-znaczek czarno srebrny- tył,AR156,sedan,przedlift.dzięki
Prosiłbym o dane do przelewu - 166 polift, 2004 rok. Dwie sztuki oczywiście (przód + tył). Znaczki oczywiście takie jak fabrycznie - kolorowe :)
u mnie naklejka trzyma sie juz jakis rok czasu i jest ok i nie ma na co narzekac
Załącznik 84525Załącznik 84526Tak się prezentują czarno srebrne. Dziś doszły i od razu doklejone :)
kurde już się doczekać nie mogę, również zamówiłem czarno/srebne:) ładnie wyszło, pzdr
No naklejki dotarły:) Dzięki wielkie za gratisy:D gdzie ja to ponaklejam:P
Napisałem PW daj znać czy doszło :)