pozdrowienia dla kierownika czarnej (? ciemnej w kazdym razie :D) 156 SW widzianego w Bielsku na ul. Bystrzanskiej ok godz 16. Jechał w kierunku Szczyrku. Z tego co udało mi się zauważyc w ostatniej chwili ramki klubowe były :D
Printable View
pozdrowienia dla kierownika czarnej (? ciemnej w kazdym razie :D) 156 SW widzianego w Bielsku na ul. Bystrzanskiej ok godz 16. Jechał w kierunku Szczyrku. Z tego co udało mi się zauważyc w ostatniej chwili ramki klubowe były :D
ludzie ostatnio jechałek do Kraka przez Skawinę 6 alf mnie minęło i co i nic,wielkie nic.Dzisiaj też 2 146 i nic/to pozdrawianie nie występuje/:confused:
Widzę Aniu że ty się max zawzięłaś w kwestii odnajdywania alf i pozdrawiania wszystkich jak leci:D:D:D
hehe faktycznie nie popuszczam ale jest to o tyle łatwe i przyjemne że alfy na drodze nie da się nie zauważyć :P czasem tylko problem z zapamiętywaniem tablic :P ale póki co daje radę :)
przy okazji pozdrawiam dwie alfy - jedną bordową 156 i czerwoną 147. Tym razem tablic nie zapamiętałam ale obie widziane ok. 22 w Krakowie przy teatrze Słowackiego :)
Ja pozdrawiam dziś 3 156 widziane dziś w krk.
Jedna 156 granatowa - skręcająca na ul. Wielopole - oramkowana
156 srebrna 2.5 v6 - Jadąca dziś Dietla > Grzegórzecką
156 sw granatowa - na Brodowicza - oramowana
Nie migałem ani nie mahałem, bo bellą nie jechałem, tylko tym razem thalią :agree:
Ja pozdrawiam kolegę w 156, który pierwszy do mnie pomachał przy wjeździe do Tesco w Rybniku wczoraj ok godz 12.00 oraz kierowcę czarnej 159 który wyprzedził mnie w Mikołowie na wiślance i zatrąbił przy tym manewrze. Szczerze mówiąc dość niebezpieczne to było, bo mój samochód prowadził brat, który dostał prawko tydzień temu i to była jego pierwsza jazda :D
A ja pozdrawiam kierownika srebrnej Alfy 156, ktora stala dzisiaj od rana do co najmniej poludnia na parkingu Castoramy przy ulicy Kamienskiego w Krakowie, dumnie prezentujac swoja sylwetke z parkingu.
Czy jest ktos z forum kto studiuje na KA w Krakowie? widuje czesto niebieska Gtv i pare 156
no to widujesz GTV, którą jeździ Łiczabicza i pewnie czerwona 156 mrutyny :)
Aha to parkuje tam czesto zielonym Fiatem i czerwona 155... widuje tam zaraz przed brama czerwona 156 GTA albo na pakiecie GTA...cudownie wyglada
Pozdro dla kolegi w czerwonej 155 w Katowicach na Słonecznej. Wiedział o co chodzi i odmachał :)
pozdrowienia dla białej Mi.To na SO... pani niestety nie w temacie
i zielona 146 na rej. TK... również bez wzajemności :(
Alfaholik-Bioły, to Ty dziś jechałeś za mną Kościuszki-Matejki-Lwowskej Lancią ?
Pozdrowienia dla czarnej Alfy 147 widzianej na wiadukcie w Skawinie ok 9:20
P.S.
Ładne felgi
To może czas na moje pozdrowienia :)
Pozdrawiam Alfę 156 czerwoną na ramkach klubowych REJ SBE.......
Widziana (znowu) w Katowicach, Roździeńskiego (pod warsztatami), jechałem do ITALAUTO :)
Któż to od nas w ogóle? zawsze tam stoi :D
Znowu przytrafiło mi się spotkać kogoś od nas i znowu nie wiem kogo :)
Dziś tj 7.03.2010 godz 7.40 około mijałem w Sosnowcu na ul Mikołajczyka kogoś od nas Alfa chyba 156 a raczej napewno, zobaczyłem tylko to, że Alfa i ramki od nas :D
Pozdrawiam teraz bo na drodze zanim się połapałem było już za późno ;)
pozdrawiam kierownika SG srebrna na ramkach pod tesco w sobote
oraz dzis w zabrzu srebrna 156 Sy pomachane odmachane :D
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej GT mijanej wczoraj w okolicy Krzeszowic, piękna sztuka:D Ogólnie na spotkanych około 6-8 Alf, tylko połowa odpowiedziała na pozdrowienia, niektórzy patrzą się i nie wiedzą o co chodzi:confused:
Pozdrowienia dla kierownika 156 ktory przed chwilka wyjezdzal z oisiedla ogrodzonego na Rydla, stalem na balkonie oisiedle wczesniej i palilem to by glupio wygladalo jakbym machal ;]
Ps, moja wyglada identycznie, chociaz spod tego blotka ciecko kolor bylo zdekodowac, nero? :P
Pozdrawiam kierowniczkę 156 SW na blachach SR 71....i ramkach alfaholików. Ustępowałem jej dziś pierwszeństwa po zawracaniu koło Carrefour o godz. 15;30, a później tak się złożyło, że jechałem aż za nią na ul. Żużlową:) hehe niestety brak reakcji na pozdrowienie, hmm... może ktoś żonie samochód pożyczył hehehe:)
pozdrowienia srebrnej i granatowej ( chyba ) 156 widzianych na brynowie za OBI :);p
Ktoś z forum był wczoraj srebrną 156sw pod makro w Kr ok godz. 18.30? Blachy krakowskie, numeru nie pamiętam.
Coś Ci głośno piszczy:)
Oczywiście pozdrawiam:)
a ja pozdrawiam kierownika z 146 srebrnej na rej SMI 38.... na klubowych ramkach stojąca w Mikołowie kolo dworca :)
Sudi ładnie dzisiaj na kampusie stanąłeś swoją Bellą ;)
Pięknie się razem prezentowały !!! pewni laicy stwierdzili że to lustrzane odbicie było :cool:
Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!!
---------- Post dodany o godzinie 20:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:53 ----------
Mieszkam w Wielkopolsce. Mam alfę od siedmiu dni. Jestem zachwycony. Nikt mi jednak do tej pory nie migał światełkami, nie machał ręką, a tych alf w moim miasteczku trochę jest. Przyłaczam się do apelu z Krakowa. Alfiści łączcie się, może kiedyś powstanie Prawo - Alfa - Platforma - Alfa - Sojusz - Alfa - Ludowa. Pozdrawiam wszystkich Alfistów, naprawdę dobrych ludzi.
P.S. Gdyby ktoś chwycił ten pomysł, proszę o kontakt. Musi się udać. Alfa na prezydenta!!!!!!!!!
przyłączam
Pozdrawiam GrzesiaŻar pomachane odmachane, dzisiaj pod baronem,
Pozdrawiam równiesz pana w srebrnej 156 widzianego na Dymarek - bez reakcji niestety
Pozdrowienia dla kolegi jadącego w czarnej 156?.na ul.Wodzisławskiej.
pozdrowienia dla kierownika w srebnej 156 który wjeżdżał na parking LIDLA w Rokitnicy, a także dla kierownika czerwonej 156 GTA na rejstracjach DW którego puściłem na ul.Krakowskiej w Rokitnicy i podziękował awaryjnymi
POzdrawiam KULI
a ja pozdrowie kolege ze srebnej 156 SO ktora stala na parkingu pod pogoria :)
---------- Post dodany o godzinie 12:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:21 ----------
hehe ciekawe kto jeszcze pracuje na tej ulicy :) Ja, ty, i jeszcze taka kobieta jezdzi seledynowa 147 tez gdzies na tej ulicy chyba pracuje :)
Witajcie!!! niedawno kupiłem moją wymarzoną Alfę i jestem za każdym sposobem pozdrawiania podczas jazdy!! do zobaczenia no drodze nr KCH.. to ja:D pozdrawiam WSZYSTKICH!!!!:spartak:
Lenny - nie zaglądałem tu to nie zauważyłem, że Pisałeś ;] Hehe - ano ja tak celowo ;) Co się będe w tłumie zlewał . Jest kolejna srebrna 156 tylko, że berlina u nas na kampusie - Trzeba obczaić i zwerbować na forum !
Egzekwo ja już zawsze staję na tamtym parkingu, bo mam problem z kilkoma osobami na UJ ( między innymi z posiadaczem szafirowej czy kij tam wie jakiej bmw e46 - Widać buca od razu, jak na trawniku staje pod drzwiami ) . Raz na tym pierwszym to mi moja Pani Wykładowca drzwiami wgniotke w moich tylnich strzeliła :/ ... No tam się moja bunia czuje bezpieczniej ;D A co będzie jak 159 będzie ( bo taki plan na przełom roku ... ) - parking specjalnie dla Alf będzie trzeba robić ! Bo kolega z roku ( posiadacz niebieskiego Leona ) po kilku przewózkach bunią moją ... też chce 159 - tylko, że berlinke .
Ja dziś pozdrawiam Pana, który mi zamahał lub odmahał w czarnej 155 na ul. Turonia / Ruczaj ! Może nie było widać do końca mej reakcji, bo musiałem kierownicę złapać ... ;)
Pozdrawiam też kolejną 155 - czerwoną . Dziś wieczorem - koło 19.40 na chyba ulicy "na wrzosach" albo "górników" - nie znam za dobrze bieżanowa, to nie powiem dokładnie ;)
Daltonista ze mnie :D czerwone-bordowe :D no ale napewno o Ciebie chodzi :)
No to we wtorek o 8.30 znowu zobacze Twoją piekną Belle :) jadę na wymiane zawieszenia przedniego do ItalAuto :)
Pozdrawiam
PS któż to dziś srebrną 166 siedział mi na dupie z 3-4 km w Sosnowcu o godz 18.30 ? :) hehe
pozdrawiam kolege/kolezanke ze srebrnej 156 z "ksenonami" widziana w sobote 13.03 rano w Lapczycy w strone Rzeszowa rejestracja KR.....
ja rowniez srebrna 156 RDE. zamrugane i odmrugane. po poludniu chyba rowniez sie spotkalismy