Dobrze nie łapmy się za słówka tak?
Po prostu jeździłem kupe czasu autem, ale widząc to co się dzieje w piątki po prostu zostawiam je i przesiadam sie w MPK.
Printable View
Dobrze nie łapmy się za słówka tak?
Po prostu jeździłem kupe czasu autem, ale widząc to co się dzieje w piątki po prostu zostawiam je i przesiadam sie w MPK.
to kiedy nastepny zlot bo sie dostosuje ;) tylko nie w sobote piatek i niedziele bo sa korki i nie w tygodniu miedzy 14 a 20 bo tez sa korki ;)
- - - Updated - - -
i nie miedzy 6 a 18 bo jestem w pracy
No prosze Miron jaki zlosnik :P
Dobre:)
Własnie nie wiem po co ta ironia.
Była sobota w malcie czy m1 - nagle ludzie przestali przyjeżdzać i już jakieś ... bicie piany.
Dla mnie to bardzo proste jak ktos chce przyjechac to przyjedzie jak ktos nie chce przyjechac to nie przyjezdza i to jest kazdego z osobna sprawa :)
dokladnie a nie przyjade ale ....
ktoś zawita na coroczną motopasterke koło norauto ?
dzieki za info
jakiś noworoczny spot .. ?
Jak zawsze jestem za, byle tylko ciekawe miejsce się znalazło inne niż marketowy parking.
Ja odpadam bella schowana w garażu ,zime przestoi!!! chyba że podjade innym autem to mogę się pojawić
14.01 zaczynają się ferie zimowe i wbijam się do Lubonia na parę dni:)
jak będzie jakiś spocik to chętnie wpadnę:)
UPne temat....
Dzieje się tu coś??
ja tam chętny na spotkanko - ale najwczesniej w przyszłym tygodniu bo teraz mnie nie ma.
tylko pod warunkiem ze zapowiedziane wczesniej osoby sie pojawia ;)
ja moze tez chetnie bym sie gdzies spotkał, ale mi niestety bardziej pasuje w tygodniu niż weekend.
Robimy cos dzisiaj?
Ale o której i gdzie? W okolicach 16 mi pasuje.
Pozdrawiam
a może spot zrobić na parkingu w Galerii Pestka :)? sucho dużo miejsca itp ;)
Może być tylko problem ze znalezieniem miejsca w weekend. Jak zrobi się cieplej w przyszłym tygodniu można by się spotkać np. na którymś parkingu uniwersyteckim na Morasku - bez tłoku i całkiem fajny plener (żeby nie było płaczu że daleko, dla mnie to jest dokładnie drugi koniec miasta ze Starołęki). Ew. ktoś może zaproponuje inny fajny plener który niekoniecznie będzie galerią handlową (bleh.).
Dokładnie pod samymi instytutami, np. między biologią a matematyką jest przyjemnie. Jest natura, pełno miejsca, jest gdzie usiąść, jakby dodatkowo instytuty były otwarte dla zaocznych można by jakąś kawę w automacie kupić... Ale jestem na tak jeżeli ktoś znajdzie inny fajny plener który nie jest galerią handlową.
no to jak dla mnie morasko moze byc - nie ma problemu, o ile tylko tam trafie ;)
a jestem teraz wolny praktycznie do świąt ;)
mi ten weekend nie pasuje jedynie w tyg, ale już następny nie ma problemu :)
Sobota, 23 marca, godz. 15.00 pod wydziałem Biologii na Morasku?
na 99% mi pasuje - do 100% bede wiedział wieczorem ;)
Mi niestety 23 marzec nie pasuje (akurat o 15 mam inne spotkanie po drugiej stronie miasta).
Pozdrawiam
Dzisiaj w pestce byl chyba zlot skody bo kilka ich stalo i chlopy sobie gadaly ; D
podbije coby temat nie umarł ...
a jak tam "maltanie" jeśli można tak określic ?
tomaj, cima&paula, cinek, glovash, czarek
Ja jestem ostatnio zalatany jak diabli bella w garażu czeka na ciepełko jak się zrobi cieplej to się pojawię ale na piątkowo to mi się nie uśmiecha jechać bo do samego poznania mam 30km i jeszcze cały poznan przejechac to godzina w jedną stronę
ja mogę podjechać... czekam tylko na sygnał chwilę wcześniej... co bym nie był już po spotkaniu z Jackiem D. :P
Pytanie tylko czym miałbym podjechać... Fijatem czy BMW ;)
Ok, to już oficjalnie. Zapraszamy na spot alfaholików w tą sobotę, 23 marca o godzinie 15.00 na terenie kampusu uam morasko, przed budynkiem wydziału biologii.
https://maps.google.pl/maps?q=52.466...num=1&t=h&z=19
Jak już pisałem, to jest bardzo fajny plener z miejscem żeby usiąść i pogadać, wydział powinien być jeszcze otwarty więc będzie można jakąś kawę z automatu chociaż wypić. Jeżeli tylko nie będzie metrowych zasp w sobotę, to ja na 100% jestem, mattom również obiecał być. A przyjechać można nawet i na hulajnodze, czy tramwajem - ważne jest żeby się spotkać i pogadać, a nie to czy ma się obecnie alfę do dyspozycji, czy nie.
Glovash - przyjedź tym, który uważasz za ciekawszy i bardziej wart pokazania. :)
no to ja odpadam nie uśmiecha mi się jechać przez całe miasto ( nie wspomne o 30km aby dojechać do miasta) bo z wolnym czasem u mnie krucho zwłaszcza w sobotę
No to może i ja wpadnę na chwilę ;)
Glovash, będzie można zasięgnąć porad w sprawie odszczurzenia auta?
Ja i brat będziemy na 85 % 2 alfy ;-)
Możliwe, że się pojawię, ale bardziej koło 15.30.
Jeśli będziecie jeszcze o 15:30 to może bym zdążył podjechać
Raczej mało prawdopodobne żebyśmy po 10 minutach się rozjechali, więc wpadaj.
Witam Panowie. Zarejestrowałem się nie dawno na forum, a właściwie kilka minut temu, ponieważ szukam Alfy dla siebie. Wpadła mi w oko jedna z Wrześni, jednak żeby tam jechać chciałbym mieć kogoś kto fachowym okiem jest wstanie ocenić samochód. Mógłbym liczyć na kogoś pomoc ?? Auto stoi we Wrześni.