O.K na kurczaka z przyprawami ;P
Printable View
O.K na kurczaka z przyprawami ;P
jeju sorry za to, że musieliście przeze mnie stać na zimnie wtedy :eek::(
Oj to przykro mi... To w takim razie w Czwartek nie będziemy już siedzieć na parkingu tylko idziemy do KFC :D nie bedziemy marznąć :P
dobra dajcie namiary, i o której.... tylko ja nie przyjade Alfa a RR, nie zabiore żonie auta
Panie, Rollsem nas odwiedzisz?:):):)
spoko, o ile Miecia i zdrówko pozwolą mi dotrzeć, to powinnam się pojawić i cos się wymysli, żeby mnie dogrzać ;)
---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:24 ----------
Dokładne namiary masz w 1. poscie:) KEN Center przy ul. Ciszewskiego, pod ziemią, na zawrotce pod scianą:) Wpadaj czymkolwiek, co masz pod ręką ;)
---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:27 ----------
zwykle spotykamy się o 19.00, ale ktos się spóźnia, to czekamy:)
wyborowa w bagazniku jeszcze jest :laugh:
dobrze może być ;) chetnie obejrzę :D
Ja standardowo będę ok 20... Stety/niestetn nadal Subaru :)
U nas na spocie nie ma żadnych opli prze państwa XD ja tam nigdy nie widziałem :D Aaa Jolu jeżeli możesz to przywieź ten twój lakierek Rosso to byśmy troszki pomalowali ten akt wandalizmu i chamstwa który zaistniał na moim błotniku w biednej Borynie :(
Nie ma problemu, mam go W Mici:) nie wiem tylko, czy nie stał się już ciałem stałym;) Boryne trzeba naprawić choćby lakierem do pazurów;) KEN Center Blacharka, Lakiernictwo czas otworzyć:):):)
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
oczywiście, jeśli moja miłość mnie totalnie nie wystawi do wiatru...:mad:
Stanley, wziąć szpachlę i papier ścierny?:):):)
ja musze ogranicznik wymienić... ma ktos klucze nasadowe do tego ustrojstwa ?
...ja niestety nie dysponuję ale jestem przekonany Szewi że Michał ma w bagażniku co będziesz potrzebował a nawet więcej:)
Marcin, Michał z pewnoscią da radę;) w końcu ASO zobowiązuje:) może i moje problemy rozwiąże ASO KEN Center...;) nie musiałabym odwiedzać Bołtowicza...
myślisz że MiTo przestraszy się śrubokręta?:):):)
jeszcze ucieknie:)LOL
ASO Ken center :-)
Jola a sprawdzalas poziom plynu chlodniczego ?
Tak Marcin, nauczyłam się tego przy porzedniej awarii;) od tamtej pory wożę w bagażniku płyn chłodniczy i linkę holowniczą..., z nadzieją, że jak stanę, jak przystało na bondynkę, na srodku drogi, i tarfię na Alfaholika, to mnie podciągnie do ASO...:(
---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 13:00 ----------
Dzięki za wsparcie chłopaki:) wiedziałam, że na ASO KEN Center mogę liczyć:):)
Bez Ciebie - lidera grupy nasze spotkania nie maja sensu :) wierzymy ze Mietka da rade ;-)
Marcin, bardzo Ci dziękuję za te miłe słowa:) nawet nie wiedziałam, że jestem liderem grupy:) Mietka jeszcze jeździ, więc mam nadzieję, że do Was jutro też chętnie przyjedzie, choćby resztkami sił, na oparach płynu chłodniczego;) Muszę przyznać, że czekam na te nasze czwartki i bardzo by mi tego brakowało...:D
Jola, 1.0 ecotec da radę na pewno:)LOL
za niedługo masz urodziny, możemy Ci kupić takie srebrne literki/cyferki naklejane i strzelić na klapę z tyłu:)LOL ....taki żarcik:)
ale zrobimi 1.0 turbo:):):)LOL
a wiesz w jaki dzień w tym roku wypadają?:):):):):):)