Pozdrowienia dla właścicieli trzech 147mek, które napotkałem dziś w Rewalu:
-czerwona na ZS
-czerwona na ZGR
-błękitna na ZGL
wszystkie stały na parkingach
Printable View
Pozdrowienia dla właścicieli trzech 147mek, które napotkałem dziś w Rewalu:
-czerwona na ZS
-czerwona na ZGR
-błękitna na ZGL
wszystkie stały na parkingach
Dziś na drodze Grudziądz - Toruń mijałem się z jakimiś klubowymi Alfami, ale taki byłem zajęty patrzeniem czy mają klubowe ramki, że nie wiem jakie miały blachy i teraz nawet już nie pamiętam jakie to były Alfy :D Jedna to na pewno GT :)
Doszły mnie słuchy, że pojawiła się w Szczecinie 147-emka Ducati Corse Q2... Bodajże czarna. Widział ją ktoś? Forumowa?
Zagadałeś czy brak ramek?
Jedno i drugie. Później wkleję zdjęcie tej Q2 jeśli chcesz.
Aż tak się nią nie interesuję;) Po prostu nieco ciekawsza wersja "na mieście" stąd pytam.
Owszem ciekawa. Ale na spocie jej nie zobaczysz. Pozdrawiać też nie ma sensu. Niestety.
Szkoda... Byłem ciekaw tych 170 KM w budzie 147.
pozdrowienia dla czarnej 156 sw o nr lu.... widzianej w południe w Pobierowie
Dzisiaj o 17 w pobliżu Kaskady czarna 159 SW na klubowych ramkach - kolega jak widziałem na gościnnych występach w mieście portowym, bo na szyldach KOL *****.
A na skrzyżowaniu Słowackiego i Krasińskiego poliftowa 156 SW na ZGY ***** (aż wstyd przyznać, ale nie pamiętam którego kolegi...) :)
w Świeradowie Zdroju(dolnośląskie) widziana czarna 159 SW na pomorskich tablicach i klubowych ramkach. o ile dobrze pamietam to był to piatek 10.08 około godziny 12.00.pozdrawiam
1. Od pewnego czasu śmiga po Szczecinie ciemna GT na warszawskich tablicach, parkuje niedaleko deptaka. Nowy Alfista przybył :) Wysłałem mu namiary na forum, zobaczymy, może się pojawi.
2. Wczoraj byłem w serwisie na AKE Gumulak, niestety stały tam dwie Alfy, obydwie 156 z czego jedna V6. Dostawiłem do nich trzecią, swoją :(
- - - Updated - - -
Wracając dziś z pracy, na ul Bocznej niedaleko św Józefa widziana klubowa 156 o numerach RZE ..... Któż to?
To moje cudo V6 upolowane i przywiezione aż z Rzeszowa.Kripp moja Alfa wymaga wymiany paska ,interwencji blacharza(nie wiem czy zauważyłeś) i drobnej diagnostyki.Gdzie się udać w Szczecinie?Pozdrowionka
Gratuluję zakupu i witam na forum!
Odnośnie warsztatów to jest założony specjalny wątek, ja polecam Pikero albo AKE Gumulak jesli chodzi o pasek, Krzysiu Gumulak pomoże też z diagnostyką, ale w tym temacie nie masz lepszego niż kolega cuoreventi :) z forum.
Z blacharką Ci nie pomogę, ale przeczytaj wątek, który podlinkowałem.
W zeszłym tygodniu byłem z wizytą na Kujawach iw miejscowości Chodecz wypatrzyłem ładną, bordową 164 Super na miejscowych blachach (niestety bez ramek). Muszę przyznać, że linia tego auta ma coś w sobie...
Widziałem;)
159 sw na klubowych ramkach widziana w wekend na światłach ulica Przyjaciół Żołnierza koło budowanego maca, pozdrowienia poleciały ale kierownik patrzył, patrzył i nie widział:) i dzisiaj ta sama na parkingu lidla ul. Krasińskiego (nr.rej. xxxx80x) Kolejna 159 dumnie kotwiczy na parkingu squash center na Żytniej.
Dziś w Szczecinie, na ul. Modrej. Raczej nikt z forum :)
Załącznik 67409Załącznik 67410Załącznik 67411
Dziś o 18:55 na Przyjaciół Żołnierza widziana czarna 159sw.Nie wiem czy nie popierdzieliłem nr rej ale coś 4108 albo na odwrót:D Łysy pan w przyciemnianych okularach;) Możliwe że ten sam co widział wolli:)
A może kupił Alfę z ramkami;)
Załącznik 67461 z pewnością w waszych stronach widzieliście już tą alfę. w marcu tego roku byłem w Międzyzdrojach i przypadkiem natknąłem się na nią. ale kilka dni temu będąc w Świnoujściu także spotkałem ją zaparkowaną gdzieś obok jakiegoś sklepiku.ciekawi mnie czy jest to Alfa od Nas z forum? pozdrawiam z "gór" :)
To alfa chłapaków z http://www.firmafest.pl/
To byłem ja Panowie, 4180X! Niestety pewnie was nie widziałem. Trochę jestem zalatany po 8io letnim pobycie za granicami kraju. Nowe miejsce zamieszkania, remonty itp. Ogólnie 1000 rzeczy na głowie. Ale to już za mną i można zająć się życiem. Dzisiaj dopiero podłączyli mi neta. Przez ostatnie parę dni nie miałem dostępu do Forum i dlatego się nie odzywałem.
Jak tylko czas będzie pozwalał będę gościł na spotach!
Lukasz A. Czy przypadkiem twoja Bella nie stoi wieczorami na Unisławy pod jednym z wieżowców?
Pozdrawiam Rychu
No niestety tak wyszło. Jak już pisałem całe lato zleciało nie wiem kiedy przy remoncie nowego mieszkania. Nawet na Forum przez ten czas sporadycznie zaglądałem.
Ja całe życie mieszkałem na Niemierzyńskiej, a obecnie na Cienistej ( okolice Przyjaciół Żołnierza), tak więc nie daleko. Jeszcze będzie okazja się spotkać i pogadać ;)
PZD
Spoko Rysio rozumiem.Też mi lato zleciało na ogarnianiu samochodów itd.No fakt nie daleko więc będzie możliwość rehabilitacji z Twojej strony:)
A poza tym.Czyja 147 TI na klubowych na ZKA stoi akurat teraz na Wyzwolenia/Unisławy?
Wezwano mnie do tablicy, więc jestem. To prawda, że jestem na Felczaka. Auto stoi na Wąskiej, bo nie ma tam strefy:). Na podwórko nie wjadę, bo sreberko jest za niskie.
Z czyją 156 SW była rano przyjemność pod Kaskadą?;)
Wczoraj rano zdarzyło mi się jechać od pl. Rodła do Zamku K.P. razem z zieloną 156 na ZDR ale kierowcy nie pozdrawiam i nie życzę mu dobrze. Najpierw strzelił na czerwonym przez pasy a potem o mało nie wjechał mi do kabiny przez drzwi kierowcy.
Panie kierowco - orientujemy się na drodze!
dziś w Bydgoszczy na Unii Lubelskiej widziana czarna 159SW na czarnych felgach i z ramkami AH, tablice chyba WP....
dzisiaj koło 17 na Struga widziana ciemna 156 SW z ZKA
Pozdrawiam kierowcę czarnej Giulietty na klubowych ramkach, widzianego dzisiaj ok 13 w okolicach komuny paryskiej/przyjaciół żołnierza.
Kolega z czarnej 159 SW na klubowych ramkach coś bardzo niespostrzegawczy... Widziany dzisiaj przed 8.00 na skrzyżowaniu Chopina i Krasińskiego.
A derpin o 8.00 na krzyżówce Piastów i Ku Słońcu;)