3 razy trafiłem w tym samym miejscu kolege z czarnej 156 własnie w okolicy przejazdu zawsze pomacha ale nie ma go chyba na forum
ps.wiedzmaak kiedy piana
Printable View
Pozdrawiam kierowce czarnej Alfy GT stojacej dzisiaj okolo godziny 10:30 na parkingu pod stadionem Wisly w Krakowie. Regularnie spotykam tam tez 159 SW. Ale chyba nikt od nas niestety.
R.Y.D.Z.U ta błękitna ? to mogłem być ja wracałem wczoraj z Krakowa przez Libiąż coś między 10.00 a 12.00
No to pewnie Ty, jak zobaczyłem Bellę w Twoim profilu to raczej jestem pewien;) - Mijaliśmy się w okolicy wsi Przeginia Duchowna.
pozdrowienia dla bliźniaczej 147 tylko że z silnikiem 1.9 :) na rej SZ.... jechała ze mną od urzędu skabowego na brzęczkowice
Pozdrawiam srebrną 166 KOS..., za którą jechałem od ronda w Jawiszowicach koło 12:30, kolega skręcał do "Rymkasa" - mrugałem od tylca długimi, ale bez odzewu.
Pozdrowienia dla Alf spotkanych w ITALAUTO - Katowice :P
Była także forumowicza Alfa GT kolor nie wiem bo brudny ale ciemny kolor, rej SI xxxxx ;)
juz alfa naprawiona:)?
a ja pozdrawiam kierownika czerwonej 156jtd z czerwonymi skórami SBL 5xxxx spotkanego dzisiaj w Bieruniu
Kto parkuje na kasprzaka 156 z ramkami klubowymi i felgą chyba 18' ?:P