Pozdro dla kierowcy czarnej gt na SY widzianego przed chwila na dk94 kolo auchana. Lapki byly
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Pozdro dla kierowcy czarnej gt na SY widzianego przed chwila na dk94 kolo auchana. Lapki byly
Pozdro dla kierownika czerwonej 147 na ramkach, który miał bliskie spotkanie trzeciego stopnia z milicyjnym lizakiem w Tychach na Wartogłowcu dziś rano :)
Wracałem z roboty i miałem 80-90 na szczycie wiaduktu, ale zwolniłem do grzecznych wartości i mnie ta wątpliwa przyjemność ominęła.
Pozdro spotkanych na DK1 w okolicy Giszowca:
- srebrna 147 (stała w korku przy wiadukcie, ramka tylko z tyłu)
- ciemna 159 (jechała na Katowice)
- ??????? 147 rej. SL (jechała na Katowice) Pani za kołkiem, odmachane ;)
eeeee !!! Ciule !!! machajta tyz takiemu volvo na giszu jak bydzie jechoł na abo ze kwk staszic
Trzeba sie było na inną markę nie przesiadać. A nie teraz żebrać o machanie.
i Ty Brutusie ... :-(
Od razu Brutusie ;) poczuj sie jak Ja - ja juz nie patrzę nawet na AR w okolicy bo i tak żaden nie pomacha. Dla tych wszystkich „alfisti” AR sie zaczęła od 156 [emoji23]
Twoja Mama tyż nie reaguje :-)
Czepiasz sie prawie 60 letniej kobiety ;) nie wstyd ci?
nie :-)
i mamie wieku nie wypominaj publicznie :-)
- - - Updated - - -
nie :-)
i mamie wieku nie wypominaj publicznie :-)
Za małe to Volvo - nie widać go na drodze to ciężko odmachać!
elgritone?
zywiec?:)
przepraszam - dołoże flagi na lusterka
Pozdrowienia dla właściciela(-lki?) ciemnej 156 na ST, która stała przed południem na osiedlu A. Fajnie się wyróżnia dzięki różowym (fioletowym) paskom i napisom - zależy czy właścicielem jest chłop czy baba :P
Pozdro spod czeladzkiej biedy ;)
Załącznik 238488
Pozdrawiam Agnieszkę :) mimo tego że bez Alfy to łapki były :)
Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka
Też pozdrawiam :) przyznaję, że w ostatniej chwili się zorientowałam, bo pierwsza myśl to była "przecież mam włączone światła" :P
PS fajne felgi :)
Pozdrawiam właściciela(-lkę?) jasnoniebieskiej GT na SD widzianej w sobotę ok.9:00 na DK 86 w okolicy Zawodzia - "pomrugane" :)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej dziewiątki SD, z którym jechałem w sobotę 09.12 jedynką na Częstochowę.
Bardzo miła przejażdżka! Dzięki!
Pozdro dla kierownika Brery od chopa na meleksie dzisiaj pod gliwickim technoparkiem
Pozdrawiam czarną 159, tej SZY na ramkach z naklejką 'live is too short to drive boring car' mijanego właśnie na obwodnicy Bielska
Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka
Pozdro dla wiedzmaka taki spontan czorno bialyZałącznik 238917
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla dwóch Panów po wczorajszym krótkim spotkaniu przy czarnej Alfie 159 na SD pod Pogoria Residence&Restaurant.
156 SW z tablicami SJZ dziś w Dąbrowie Górniczej. Pomachane- odmachane.
Pozdrawiam kierowcę 156 SY... na ramkach, wyjeżdżające dziś o 14 z CH Pogoria w DG. Pomrugałem - bez odpowiedzi ;)
Pozdrowienia dla kolegi z białej Giulietty na rejestracji zaczynającej się na PO - spotkanego dziś na śląskim odcinku A1 Gliwice-Świerklany w kierunku Czech. Pomrugaliśmy awaryjnymi :)
Pozdrawiam Czarna(?) GT widziana dziś koło 21:30 na Artyleryjskiej w Częstochowie. Machałem, ale chyba nie było widać, bo ciemno ;)
Pozdrówki dla kolegi w czarnej 9 SW rej. SD końcowka E widziany poł godziny temu na ul. Majewskiego w DG. Łapki były :)
Pozdrowienia dla srebrnej 166 na rejce DWR... Przejeżdżającej przez Częstochowe w kierunku Katowic dziś tj. 26.12 ok 14. Pozdro od białej 147 :D
Dzis Agora Bytom pozdrawiam http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/12/287.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla kolegi w pięknej Veloce, na tyskich, mijanej we wtorek w Koziegłowach. Łapka od kolegi poszla pierwsza:d Jako radość!;) szacuneczek
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia :)
Załącznik 239571
Dzisiaj okolo godz 01:30-02:00 nie wiem dokładnie
147FL wyjazd z Katowic i mijaliśmy się na A4 za Katowicami. Swiatełka oczywiście były
pozdrawiam z 159sw DW...
Pozdrawiam!
Widuje po raz kolejny a nie znam :phttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...2018/01/43.jpg
Wydymione samsungiem.
Pozdrawiam widzianego dzisiaj w Bedzinie Przemka (chyba bo widziałam taka tabliczke za szyba) z czarnej 147. Pomachane :D
Pozdrawiam stalową Giuliette koło Raciborza (ok. 8:45 10.01) oraz (chyba) srebrną 159 w sedanie na forumowych ramkach koło politechniki w Zabrzu (15:05 10.01).
:)
Pozdrówki dla 2 spotkanych w zasadzie już wczoraj Alf.
1. 159'tka SW na oramkowanych blachach ST na Jedynce w Częstochowie w okolicach zjazdu do Mc'Donalda. Poszły awaryjki, ale jak byłeś przede mną już.
2. Spotkana natomiast najprawdopodobniej Kermitowa 147'tka Bianco QV.
Pozdrówki dla Was.